2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13436 بازدید | 41 پست
ارع بچه رفلاکسی نباید شیر با حجم زیاد بخوره  بخاطر همون حساسیته به احتمال زیاد و غذا خوردنش هم ...

اوخی عزیزم 

ویتامین اینا منظم بهش میدی؟

من برای بچم زینک خریدم و سرلاک وزنش خوب شد 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
اوخی عزیزم  ویتامین اینا منظم بهش میدی؟ من برای بچم زینک خریدم و سرلاک وزنش خوب شد

وای اصلا هر کاری که بگی و براش کردم 

انواع ویتامین و مکمل هر روز گوشت تو شیشه سرلاک غذاهای خیلی مقوی که بخدا من ادم بزرگ بخورم چاق میشم 

براش ویتامین میخریدم ۳۰۰ هزار تومن روزی ۵ وعده غذا بهش دادم شیر مایع اینفاترینی خیلی چاق میکنع دادم که روزانه بود و دونه ای ۶۰ هزار تومن اما اصلا افاقه نکرده  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه رفلاکسی دکتر نمیخاد من تو این مسیر ید طولانیی دارم  اگر وزن میگیره و خوابش خوبه دار ...

عه جدی خدا خیرت بده اینو گفتی  فقط بالا میاره اونم اگه یه چند دقیقه دستش نزنیم بعد شیرخوردن اوکیه وزن گیری بدک نیست 

برا غذا خور کردن راهنمایی میکنی

میگن زودتر باید غذا خوربشن درسته؟ 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

دختر یا پسره؟؟..من دختره....شیش ماهشه هنوز شیش ونیم کیلوه..روانی شدم ازبس فکر کردم چیکار کنم...بچه د ...

برا بچه ی دوماهه ۶کیلو زیاده بچه ی شما تقریبا یه کیلو وزن بگیره خوبه 

عزیزدلم الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم مادر بودن خیلی سخته از خدا میخوام به حق این ماه مبارک بچت رشدش خوب بشه و هیچ مشکلی نداشته باشه..خیلی دعا کن به درگاه خدا انشاالله که روتو زمین نندازه خداوند خیلی مهربونه

خدایا دوستت دارم
عزیزم همه رفلاکسی دکتر نمیخاد من تو این مسیر ید طولانیی دارم  اگر وزن میگیره و خوابش خوبه دار ...

بخام ببرم دکتر برا رفلاکسش چه دکتری ببرم 

متخصص اطفال

گوارش

کدوم بهتره؟ 

عه جدی خدا خیرت بده اینو گفتی  فقط بالا میاره اونم اگه یه چند دقیقه دستش نزنیم بعد شیرخوردن اوک ...

نه اگر وزن گیریش نرماله نمیخاد زودتر شروع کنی براش

بعد شیر خوردن حتما اروغشو بگیر و حتی اگر اروغم زد بزار یه مدتی بغل باشه که حالت ایستاده داشته باشه 

برای خوابش تشک شیب دار بگیر خیلی موثره یا خودت جاشو شیب دار کن ،بالاتنش باید تو شیب باشه 

برای غذا چون رفلاکس داره از پوره ها شروع کن چون هر چی غذا ابکی نباشه کمتر بالا میاره 

اگر وزن گیریش خوبه رفلاکسش بخاطر شل بودن دریچه معدس هر چی غذا بخوره و اروغ گیریش خوب باشه که کمتر بالا بیاره دریچه معدش به مرور به حالت نرمال برمیگرده و خوب میشه 

وقتی غذا خور شد اول پوره سبزیجات مثل سیب زمینی و اینارو بهش بده بعدم فرنی و حریره یواش یواش که سوپ و شروع کردی تو سوپاش کره و اب قلم بریز 

کلا هم شیر و غذا رو تو وعده های بیشتر و حجم کمتر بهش بده تا به معدش فشار نیاد 

اینجور رفلاکسا خیلی طبیعی و شایع هستش و اصلا نیازی به دکتر نداره اگرم دکتر ببری و دکترش از این الکی دارو بده ها نباشه همینارو بهت میگه 

اگرم جوریه که خیلی بی قراری میکنه بخاطر دل درد ناشی از رفلاکسه میتونی بهش پدی لاکت بدی هم برا رفلاکس هم کولیک استفاده میشه و ضرری نداره 

بخام ببرم دکتر برا رفلاکسش چه دکتری ببرم  متخصص اطفال گوارش کدوم بهتره؟

نه همون اطفال ببر اگر خاستی ببری 

متخصص گوارش برای رفلاکسا و حساسیتای خیییییلی شدید خود متخصص اطفال ارجاعت میده اگر لازم باشه

عزیزدلم الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم مادر بودن خیلی سخته از خدا میخوام به حق این ماه مبارک بچت رشدش خو ...

مرسی عزیزم 

ایشالله واقعا کل هم و غمم شده بچم ایشالله که خدا خودش یه نظری کنه 

بازم ممنونم بابت حرفای قشنگت😍

نه اگر وزن گیریش نرماله نمیخاد زودتر شروع کنی براش بعد شیر خوردن حتما اروغشو بگیر و حتی اگر اروغم ز ...

ممنون که اینهمه وقت گذاشتی 💐🌸🌷یه مسئله که خیلی آزارم میده شیر خودمه کمه بنظر شما چیکار کنم که بچم سینمو دوباره بگیره تا دوماه شیر خودمو خورد چون کم بود شیرخشک دادم ولی شیرخشک نمیخورد همش چسبیده بود به سینم وقتی شیرخودمو ندادم بلاخره شیرخشک خورد حالا چیکارکنم دیگه سینمو ندم یا بدم شیرم خیلی کنه در حد ۳۰ سیسی در روز  بنظرت چیکارکنم 

نه اگر وزن گیریش نرماله نمیخاد زودتر شروع کنی براش بعد شیر خوردن حتما اروغشو بگیر و حتی اگر اروغم ز ...

وزنش تولد ۶و۷۰۰

دوماهگی ۵

۴ماهگی ۶و۷۰۰

برای پوره میتونم از شیر پاستوریزه استفاده کنم بخاطررفلاکسش میگم

وزنش تولد ۶و۷۰۰ دوماهگی ۵ ۴ماهگی ۶و۷۰۰

خب وزنش که خیلی خوبه تو ۴ ماهگی ۶ و ۷۰۰ 

شیر پاستوریزه از ۸ ماهگی مجازه و امکان حساسیت هست با هر شیری که میخوره درست کنی بهتره چون طعمشم براش اشنا تر میشه و بهتر میخوره 

خب وزنش که خیلی خوبه تو ۴ ماهگی ۶ و ۷۰۰  شیر پاستوریزه از ۸ ماهگی مجازه و امکان حساسیت هست با ...

با شیرخشک درست کنم؟