2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد پشت بمونه باز

134 بازدید | 16 پست
بچه ها خواهرم پارسال دوازدهم بود ۴۳ هزار منطقه ۱ شد امسال ۳۴ هزار شد من خودم انسانی بودم اطلاعات کافی ندارم ولی خواهرم میگه میخوام پشت بمونم قرا پزشکی سال بعد هر چی بهش میگم نمون برو دانشگاه گوش نمیده بنظرتون شدنیه با این سطح درسش ؟ نمیخوایم اذیت شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما برا خودش میگیم بره راحت شه بعدم اخه سال بعد یازدهمم اصافه میشه

کجا بره رشته هایی که علاقه نداره؟ بعدش نخونه؟ یا کار براش پیدا نشه؟ بره بخونه بعد چن سال میاد دوباره کنکور میده و عمرش تلف میشه

کجا بره رشته هایی که علاقه نداره؟ بعدش نخونه؟ یا کار براش پیدا نشه؟ بره بخونه بعد چن سال میاد دوباره ...

مامانم میگه بره بعداشت بخونه خوبه کارش یا زیست و شیمی بخونه بعد استخدامی بده یا هم حسابداری 

مامانم میگه بره بعداشت بخونه خوبه کارش یا زیست و شیمی بخونه بعد استخدامی بده یا هم حسابداری

چندین نفر از دوستام زیست شیمی خوندن بیکارن فقط یکیشون مهاجرت کرد دانمارک اونم چون پولداره. از هوا براش تصمیم نگیرید