2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13435 بازدید | 41 پست
وزنش تولد ۶و۷۰۰ دوماهگی ۵ ۴ماهگی ۶و۷۰۰

بصورت نرمال و تو حداقل حالت باید بچه تو شیش ماهگی ب دو برابر وزن تولد برسه و شما که تو چهار ماهگی به دوبرابر رسیده عالی بوده رشدش اصلا نگران رفلاکسش نباش 

بخدا ببری دکتر دارو بده برا بچه اصلا خوب نیست تا میتونی بهش دارو نده 

بصورت نرمال و تو حداقل حالت باید بچه تو شیش ماهگی ب دو برابر وزن تولد برسه و شما که تو چهار ماهگی به ...

ممیتونم غذای کمکیشو شروع کنم یواش یواش

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با شیرخشک درست کنم؟

اره اگر شیر خشک میخوره با شیر خشک درست کن اگرم شیر خودتو میخوره با شیر خودت 

اولم رقیقش کن خیلی که تو گلوش نمونه یواش یواش غلظتشو زیاد کن

ممیتونم غذای کمکیشو شروع کنم یواش یواش

ببین از نظر پزشکی میگن ۶ ماهگی شروع کنی بهتره من خودم براش اخر چهار ماهگی شروع کردم بعد واکسنش که تب و دردش قطع شد 

زودترین حالتش هم همون اخر چهار ماهگیه 

من خودم باشم شروع میکنم اما هر مادری یه نظری داره دکتر و بهداشتم میگن شیش ماهگی اما من بهم گفتن زودتر شروع کنی بچه بد غذا نمیشه منم شروع کردم 

البته بعدا فهمیدم تاثیری تو بدغذا بودن نداره 

ببین از نظر پزشکی میگن ۶ ماهگی شروع کنی بهتره من خودم براش اخر چهار ماهگی شروع کردم بعد واکسنش که تب ...

گفتن برا رفلاکس باید زودتر غذا خور بشه

فقط موندم از شیر خشک استفاده کنم برا غذا کمکی یا شیر پاستوریزه 

ممنون که اینهمه وقت گذاشتی 💐🌸🌷یه مسئله که خیلی آزارم میده شیر خودمه کمه بنظر شما چیکار کنم که بچم ...

اینم بخون غذاب وجدان داره دیوونم میکنه😔😔😔

وای اصلا هر کاری که بگی و براش کردم  انواع ویتامین و مکمل هر روز گوشت تو شیشه سرلاک غذاهای خیل ...

گلم پس بچت ایتعداد چاقی نداره واقعا درکت میکنم چقدر در عذابی

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

سلام وقت بخیر 

نمیدونم باز هم‌به این تاپیک سر میزنین یا نه.

میخواستم بدونم آخر چی شد؟بچتون کی وزن گرفت؟

چیکار کردین؟

منم یک دختر ۷ ماهه دارم که از ۴ ماهگی فقط ۵۰ گرم اضافه کرده.

وزن تولدش ۳۲۰۰ و الان هم ۵۸۵۰.

زود هم به دنیا نیومده که بگم به خاطر اونه.

منم سعی میکنم چیزای مقوی براش درست کنم.

سرلاک و شیرخشک هم دوست نداره.

لطفا اگه پیامم رو خوندید بهم جواب بدید.ممنون

سلام وقت بخیر  نمیدونم باز هم‌به این تاپیک سر میزنین یا نه. میخواستم بدونم آخر چی شد؟بچتون کی ...

سلام عزیزم پسر من از بعد ۱۸ ماهگی که از شیر گرفتمش و دندوناشم کامل دراومد خ بهتر شد،دکترهم بهم گف ۳ سالگی به بعد کلا اوکی میشه،من بعد این همه تلاش و پرس و جو تو این راه فهمیدم ک اگ بچه مشکلی نداره پس حرص لاغریشو نخور چون مقطعیه و مهم اینه اون چیزی ک میخوره مقوی باشه تا سیستم ایمنی و مغزش اوکی باشه 

دقیقا مثل دختر منه!همین توضیحات که دادی همش برای دخترم هس.!اینقدر دکتر بردم و اینا...هیچ فرقی نگرده. ...

بازم ریزه میزه هستش اما خیلی بهتر شده،کلا بچه درشتی نیست اما غذاشو سیستم ایمنیشو هوش و همه چیش خیلی عالی شده،وزنشم نرماله دگ نه زیادی لاغره ن تپله