2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

13432 بازدید | 41 پست

سلام 

بچه ها واقعا دارم دق میکنم 

ادم خیلی ریلکسیم خیلی تحمل کردم و گفتم چیزی نیس  اما الان دیگه طاقتم سر اومده 

وزن موقع تولدش ۳ کیلو بود و نرمال بود اما کلا وزن گیریش کند بود که دکتر تشخیص رفلاکس داد و گفت اوکی میشه غذا خور بشه و کلی درمان انجام دادیم 

کلی ازمایش دادم دکتر بردم اما فایده نداشته ۶ ماهگیش ۶ کیلو چهارصد بود هر ماه ی رشد کمی داشت 

اما از شیش ماهگی تا الان کلا رشد نکرده الان ده ماهش تموم شده و وزنش شیش و پونصده 

بازم قدش نرماله اما اصلا وزن نمیگیره دیگه نمیدونم چیکار کنم 

خیلی بد میخابه تو خواب هی بیدار میش و کلا بی قراره 

مطمئنم یه مشکلی داره اما هر چی دکتر میبرم هیچ تشخیصی نمیده که موثر باشه

تمام مهارتاش هم نرماله و مشکلی نداره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دختر خالم اینجوری بود متاسفانه تا وقتی شیر رو قطع کنن خوب میشن و وزن گیریش شروع میشه

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
بچه ی من ۴ماهشه رفلاکس داره  باید ببرمش دکتر

عزیزم همه رفلاکسی دکتر نمیخاد

من تو این مسیر ید طولانیی دارم 

اگر وزن میگیره و خوابش خوبه داروی الکی به بچه نده 

رفلاکس اگر بخاطر حساسیت باشه مهمه و باید مراقبت بشه اما اگر بخاطر کامل نبودن دستگاه گوارش باشه به مرور و نهایت با ی سری داروی ساده و اروغ گیری و خوابوندن تو سطح شیب دار اوکی میشه 

دختر یا پسره؟؟..من دختره....شیش ماهشه هنوز شیش ونیم کیلوه..روانی شدم ازبس فکر کردم چیکار کنم...بچه د ...

بچه شمام رفلاکس داره؟پسره بچم

بازم خدا کنه از اینجا به بعد وزن بگیره عزیزم 

عزیزم دختر خالم اینجوری بود متاسفانه تا وقتی شیر رو قطع کنن خوب میشن و وزن گیریش شروع میشه

گلم دختر خاله شما فکر کنم حساسیت به پروتئین گاوی داشتن چون اینجور بچه ها با قطع شیر رشدشون اوکی میشه و حساسیتشون تموم میشه اما پسر من حساسیت نداره و الان خیلی وقته رفلاکسش درمان شده 

گلم دختر خاله شما فکر کنم حساسیت به پروتئین گاوی داشتن چون اینجور بچه ها با قطع شیر رشدشون اوکی میشه ...

نه نه رفلاکس معده داشت دکتر شیر مادرشو قطع کرد همش بالشت بزرگ میزاشت زیر سرش توی گهواره غذا بخوره بالا میاره هزارتا دکتر بردتش خوب نشد 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
نه نه رفلاکس معده داشت دکتر شیر مادرشو قطع کرد همش بالشت بزرگ میزاشت زیر سرش توی گهواره غذا بخوره با ...

خب همون رفلاکس معده بر دو پایه هستش اخه یا بخاطر کامل نبودن دستگاه گوارش یا حساسیت که اگر بخاطر دستگاه گوارش باشه تا هفت ماهگی اوکی میشه اگر بخاطر حساسیت تا دوسال 

و حساسیت هم باشه یا به مادر رژیم داده میشه یا شیر و قطع میکنن و شیر خشک سویا و بدون پروتیین گاوی تجویز میکنن

خب همون رفلاکس معده بر دو پایه هستش اخه یا بخاطر کامل نبودن دستگاه گوارش یا حساسیت که اگر بخاطر دستگ ...

بله شیر خشکش مخصوصه والا زیاد نمیفهمم تو این چیزا فقط میگفت بچم رفلاکس معده داره هر دوساعت ۱درجه شیر باید بده 

هرچی شیر میخوره گلاب به روتون میندازه... شیر مادر ممنوع غذا هم توی ۷ماهگی شروع کرد دخترش هم لاغر بود

گفتم که شیش ماهشه شیش و نیم کیلوه..آره رفلاکس داره دیگه پدرمو درآورده..خیلی غصه میخورم

اره الان دیدم اون یکی پستم شما بودی 

اگ رفلاکسش بخاطر حساسیت نیست از الان به بعد اوکی میشه 

غذا خور که بشه غذاهاشو مقوی کنی وزن میگیره 

وزن نگرفتن پسر من بخاطر رفلاکس نیست چون الان رفلاکسش درمان شده اما بازم چهار ماهه استپ وزنی داره 😔

بله شیر خشکش مخصوصه والا زیاد نمیفهمم تو این چیزا فقط میگفت بچم رفلاکس معده داره هر دوساعت ۱درجه شیر ...

ارع بچه رفلاکسی نباید شیر با حجم زیاد بخوره 

بخاطر همون حساسیته به احتمال زیاد و غذا خوردنش هم باید با رژیم غذایی باشه و ماست و شیر پاستوریزه و خیلی چیزای دیگه ممنوعه براش 

ولی وزن نگرفتن پسر من بخاطر رفلاکس نیس

دوست منم بچش حساسیت دارع و رفلاکس شدید اما وزنش خیلی بهتر از پسر منه 

اصلا نمیدونم مشکلش چیه بخدا جیگرم براش کبابه انقد که لاغره استخوناش زده بیرون ولی هیچ دکتری مشکلش و تشخیص نداده