2777
2789
عنوان

بچه لطفا بیایین کمک خواهرم کنید 😔

142 بازدید | 18 پست

سلام دوستان خواهرم شوهرش اصلا بهش اعتماد نداره اصلا کاری هم نمیکنه ک بگین حتما کار اشتباهی کرده یا میکنه ک اعتماده نداره نع اصلا 

نمیزاره تا دم در آشغالا رو بزاره هم هیچ جایی نمیزاره بره مثلا همین چند وقت پیش داشتیم نگا فیلم میکردیم میگه چرا داری نگا بازیگر مرد میکنی 

از لحاظ دوست داشتن دوسش داره همه چیزی براش میخره ولی این اخلاقش 😔 

بنظرتون چیکار کنه 

چقد بدله😑

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از مردا همینجورین

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                

منم شوهرسابقم اینجوری بودبددل بودفوتبال می‌دیدم دعوام میکردچرافوتبال میبینی بادخترمجردنگردازدوست پسرش حرف میزنه توهم هوایی میشی بازن متاهل نگردازخوبساشوهرش میگه توحسودیت میشه....خیلی چیزای دیگه داشت روانیم میکرد،دیگه بعد۵سال جداشدیم

منم شوهرسابقم اینجوری بودبددل بودفوتبال می‌دیدم دعوام میکردچرافوتبال میبینی بادخترمجردنگردازدوست پسر ...

😔عزیزم 

اخه خواهرم سه تا بچه داره 

هرچه میرن جانور بدتر میشه 

من تلگرام شوهرم نصب کردم .شغلش راننده س و ب خاطر بارگرفتن هرچن وقت تلگرام میره و داخل گروه نای چن هزارنفریه بعدش شماره و ایناسیو میکنن اونروز توی مخاطباش گشتم ی شماره بود ب اسم م سیو بود پیش شماره خرلسان بود زنگ زدم با خط خودم ی خانمی برداشت و گفتم قضیه رو گفت نمیدونم حتمااشتباه شده قط کرد و چن دیقه بعد ی اقای زنگ زد گف شوهرشم میرم شکایت میکنم.چن روز پیشا پیام دادم ب خانمه گفتم بخدامن ذیوونه شدم ی جوری ثابت کن دیدم زنگ زد انقد قسم خورد و انقد بام حرف زد گف من انقد بدبختم توزندگی خودم موندم.اصلا روحم خبرنداره.اینم بگم شوهرم خیلی چشم پاک و محترمه اصن اهل این چیزا نی .امانمیتونم این موضوع هضم کنم.خودش میگ احتمال زیاد توگروه سیو کردم و اصلایادم نیس

من تلگرام شوهرم نصب کردم .شغلش راننده س و ب خاطر بارگرفتن هرچن وقت تلگرام میره و داخل گروه نای چن هز ...

من چن وقته دچار وسواس فکری شدم و مدام توهم خیانت میزنم.الان لین موضوع شده معضل زندکیم خاب و‌خوراک نمونده واسم