میشه واسه بچم دعا کنین دوسال و دوماهشه دیگه زده بشه از شیر مو و شبا بخوابه راحت الهی بمیرم الان دیگه دستم در رفته چند روز شده فک کنم نزدیک دوهفتس ک بی قراره شیره شبا تا صبح همش بیداریم و بی خوابیو خستگی و روزه داری امونمو گرفته خستم بمیرم بچمم خسته تر ولی عادت کرده دعاش کنین امشب دیگه تا صبح راحت بخوابه و گریه نکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه عزیزم واقعا شیر گرفتن سخت ترین مرحله به نظرم حتی از پوشک گرفتن سخت تره ولی میگذره شب که میخواد بخوابه خوب سیرش کن آخر شبم بهش فرنی بده نصفه شبم آب بده ببین گرمش نباشه
اگه تهران بودی میرفتی پیش دکتر مقدادی بینهایت کمکت میکرد
از چی میترسی که اینجور جواب میدی ؟؟یه کجایی یا چه شهری هستید ادم اینجور جواب میده؟؟؟غربت بودم اومدم شهر خودم....عزیزم هدف کمک به شماست..و متاسفانه تهران نیستید...موفق باشید
فقط باید صبوری کنی این دوران برا همه سخت بود این همه بیقراری برا خودت لطمه میزنه یکم آرامشتو حفظ کن و به این فکر کن که بعد یه مدت کوتاه بچه بالاخره عادت میکنه