2777
2789
عنوان

فقط اونایی که منتظر نی نی اند میتونن درکم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 195 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای هر چیزی زمانی تعیین شده و ما نمیتونیم تغییری توی زمان بندی خدا ایجاد کنیم و بهتر که نمیتونیم چون فقط خودش از همه چی اگاهه و خیر و صلاحمون رو میدونه امیدوارم صبورتر بشید چون لازمه ی مادر شدن صبر بیش از اندازه ست
بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
نگار جان با حرفات موافقم گلم سوال های اطرافیان هم واقعا عذابم میده خونواده ی شوهرم نمیدونن ما نی نی میخواهیم ولی مادرشوهرم با زبان بی زبانی نوه میخواد همیشه میگه انقدر دلم میخواد زودی نوه دار شم یه بار پریود بودم بدجوری درد داشتم واسم کاچی درست کرده بود میگفت گرمیه بخور خوب میشی بعد گفت میدونی چرا درد داری ؟ گفتم چرا ؟ گفت رحمت داره باهات سر بچه دعوا میکنه منم گفتم زوده هنوز ولی ته دلم میگفتم خبر نداری دل خودم خونه
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
سلام عزیزم من هم مثل شما پلی کیستیکم و 4 ماهه که واسه بارداری اقدام کردم شرایطم از شما حادتره چرا که همسرم واقعا اسپرمش ضعیفه و دکترا فقط میکرو رو پیشنهاد دادم ولی باز امیدم به خداست 3 ماهه باشگاه میرم این ماه در کمال تعجب کیت تخمکگذاریم مثبت شد
اینجا می تونید سوالات پزشکی خودتون در هر زمینه ای رو در اسرع وقت دریافت کنید http://www.madarclub.com/fa/apply/asali64 ضمناً با ثبت نام تو این سایت می تونید از جایزه های نفیسی که هر ماهه بین اعضا تقسیم می کنند بهره مند بشین!!!
مردم خوبی ما را میخوان..ولی درک نمیکنند ما را..همین باید درک نکردن مردم را درک کرد خدا دل شکسته را میخره..پس اونایی که دل ممیشکنند در حق ما لطف دارند
بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
نگار جون نگران نباش ایشالا این دفعه که رفتی سونو با خبرای خوب خوب میای گلم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
پیشنهاد میدم حتما ورزش کنید حتی اگه لاغر هم هستین .... خیلی موثره
اینجا می تونید سوالات پزشکی خودتون در هر زمینه ای رو در اسرع وقت دریافت کنید http://www.madarclub.com/fa/apply/asali64 ضمناً با ثبت نام تو این سایت می تونید از جایزه های نفیسی که هر ماهه بین اعضا تقسیم می کنند بهره مند بشین!!!
ساراجون..اخه وقتی بعددوماه بهم گفتن یه دفعه برادرشوهرم گف زورت نگیره یوقتااا.یه خنده بدی هم کرد.چن روزقبل هم دیدمشون تومغازه دوستم بودن برادرشوهرم گف به کوری چشم بعضیاااا میخوام زنموببرم شهرستان زایمان کنه..خیلی خاله زنکه..ازدستشون دلم گرفته
این زندگی حس خوشبختی رو از اون روز اول بدهکار ماست
عسل جان منم هنوز نمیدونم همسرم مشکل داره یا نه فردا میریم دکتر فکر کنم ازمایشات لازم رو واسه همسرم هم بنویسه ایشالا طبیعی باردار میشی عزیزم
عزیزم تو که هنوز اول راهی بعدشم تخپلی کیستیک دیگه خ معمولیه من ذخیره تخمدانم کمه و هزار تا مشکل دیگه ناامید نباش
بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.