2777
2789
عنوان

فقط اونایی که منتظر نی نی اند میتونن درکم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 195 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جووووووووووووووووون دلم سارا جون راستش هم خندیدم هم اشکم دراومد ایشالا خوابت تابیر شه عزیزم.
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
من ماه قبل یه کپسول گیاهی خریدم گفت هرچی عفونت و کیست و قارچ و ... داشته باشی با این کپسول رفع میشه البته من عفونت و قارچ ندارم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
خ سخته بچه ها نه بچه دار نشدن بلکه روبرو شدن با کسایی که بارداری شون را ..بچه شون را از ادم مخفی میکنند منم وقتی میرم دیدن کسایی که بچه شو ندنیا اومده و رفتارشو نرا می بینم براشون تاسف میخورم که این همه کوتاه نگرند..این همه نعمت تو دنیا هست اینقدر بچه شو نبه چشمشون میاد که میترسند ما چشم بزنیم شون
بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
عزیزم...منم مثل توام.یسال ودوماهه منتظرم.امروزم زمان پری شدنمه که دعامیکنم نشم..هم عروسم همون ماه اول باردارشد.به همه گفته بود غیرازمن.بااینکه من کسی ازاقدامام خبرنداره.ولی چون چهارساله ازدواج کردم وبچه ندارم فک کرده بود چشش میزنم.منم ازاونموقع باهاش قطع رابطه کردم
این زندگی حس خوشبختی رو از اون روز اول بدهکار ماست
قلب بچه من تا به حال تشکیل نشده و احتمالش هم خ کمه تشکیل بشه یکی از اقوام زایمان کرده با این که م ناستراحت مطلقم و از در خونه بیرون نمیام..میخوام قبل از این که سقط بشه برم ببینمش تا دوباره اون نگاه ها و اون حرکتهای ناشایست تکرار نشه اصلا تا دیدن اون نرم نمیگم سقط شده
بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
romeo جون منم منتظرم ولی شاید حق داشته باشین اگه فکر کنین نمیتونم درکت کنم چون مثل شما زودرنج و دل نازک نیستم ... شاید اشکات از پاکی بودنه دلته اما اگه همش گریه کنی و غصه بخوری لحظه ای که خدا داره به بنده هاش رسیدگی میکنه میگه اینم که ولش کن کلا ناامیده بزار تو حال, خودش باشه باور کن به منم که میرسه میگه اینم که خیلی سرخوشه ولش کنم فعلا میره سراغ اون بنده هایی که یه پشت به خودش دل بسته ان ، ته دلشون قرصه که خواسته شون براورده میشه به جای استرس و ناراحتی فقط به خدا توکل کن عزیزم انشااله زودی مامان میشی
!53v45 (رمز گاوصندوقمه) ادرس بدم ؟