2777
2789
عنوان

کسی ماشین ثبت نامی از سایپا گرفته

144 بازدید | 35 پست

سلام

برای شما هم تاخیر دارن تو تحویل ماشین؟؟؟

معمولاً چقدر طول می‌کشه تا بدن

مهلت تحویل ما مهرماه بود

از یک سال پیش ثبت نام کردیم😐

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاخیر نداشت

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خوش به حالتون🚶🏻‍♀️چی بود ماشین؟

ساینا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خسارت تاخیر میدن بهتون

چقدر باید بگذره تا شامل خسارت بشه؟؟؟

واقعاً اشتباه کردم پارسال از بازار آزاد می‌خریدم ۱۰۰ میلیون هم سود میکردم😑بعد یه سال انتظار الان میگن قطعه نداریم ماشینا آماده نیست

مبارکتون باشه🫀✨

مدارکش که اومد فروختم طلا خریدم😁

مرسی

برای ما میخواستن اول شهریور تحویل بدن هنوز ندادن

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

یعنی همه ثبت نامی ها همین طوریه ؟الان مثلا اگر ماه بعد ثبت نام کنیم یک سال بعد میدن؟😐

نمی‌دونم والا منم اولین بارم بود اینجوری ماشین می‌خریدم(طرح ثبت نامش بعد ۹ ماه تحویل بود) و واقعاااااا پشیمونم

از پارسال ثبت نام کردیم، پونصد میلیون مون بدون سود مونده تو سایپا و ماشینم نمیدن...میگن قطعاتش نیست😑خب پس چرا ثبت نام میکنی!!!!

برای ما میخواستن اول شهریور تحویل بدن هنوز ندادن

وای مگه میشهههه🫢خسارت نمیدن بهتون؟

ماشینتون چی بوده