2777
2789
عنوان

فقط اونایی که منتظر نی نی اند میتونن درکم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 195 پست
یک سال که غیر طبیعی نیست رومئو جان انشاالله بزودی زود نی نی بیاد تو دلت
خدمت و محبت این دو لذت شریف را، آفریدگار مهر، گوهر نهاد آدمی شناخته ست رهروی شنید و گفت: کار عاشقان پاک باخته ست. گفتم ای رفیق راه، یک نگاه مهربان که از تو ساخته ست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تهران نیستم ولی این دکتری که ازش وقت گرفتم بهترین متخصص شهرمونه
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
عزیزم منم درکت میکنم من تو سایت دیگه ای هستم اونجا یه اتاق هست که همه منتظر مامان شدن هستیم وقتی دوستام باردار میشن از ته دل براشون خوشحال میشم ولی وقتی یکمی میگذره یه حسرت تو دلم میشینه چرا من نه پس عزیزم این نشانه حسادت نیست حسادت اینه که بگیم اه چرا این باردار شد و از خدا بخایم همه مشکل داشته باشن نه اینکه ناراحت بشیم چرا خودمون باردار نیستیم عزیزم این جس اصلا حسودی نیست و من کاملا درکت میکنم ایشالله شما هم باردار میشی بزودی
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
شادلی جان اخه میدونم مشکل دارم من پلی کیستیکم این منو دیوووووونه کرده هرچی قرص میخورم بی فایده ست
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
مرسی از حرفای قشنگت sahartakk جان ایشالا شما هم خیلی زود حامله میشی عزیزم
امیدت بخدا باشه...انشالله نتیجه میگیری
خدمت و محبت این دو لذت شریف را، آفریدگار مهر، گوهر نهاد آدمی شناخته ست رهروی شنید و گفت: کار عاشقان پاک باخته ست. گفتم ای رفیق راه، یک نگاه مهربان که از تو ساخته ست...
سلام عزیزم خوبی حس و حالتو خوب درک میکنم با غاینکه الان یه پسر 6ماهه دارم ولی و.قتی یاد روزایی که چقدر انتظار کشیدم و همش سقط داشتم بازم بغضم میگیره و اشکم میاد بیا وبلاگمو بخون ببین منم چه دو.رانی داشتم بلکه یه کم اروم شی فقط بگم من نذر علی اصغر 6ماهه کردم تا اخر عمرم روز شهادتش شیر بدم به کوچولو ها و اونم حاجتم داد توام امتحان کن به همگی پیشنهاد میکنم وبلاگمو بخونینو خواستین پیام بذارین و سوالاتونو بپرسین در خدمتم
مادرم هرگز بهشت را زیر پایت ندیدم،زیر پای تو آرزوهایی بود که از آن گذشتی به خاطرمن برای شادی روح مادر گلم صلوات... Lilypie First Birthday tickers
شقایق جان حتما میخونم وبلاگتو و لینکت میکنم گلم خدا رو صد هزار مرتبه شکر که انتظارت سر اومد خدا پسر نازت رو برات حفظ کنه ایشالا زیر سایه ی مامان و باباش قد بکشه .
بچه ها خواب میدیدم رفتم بیمارستان ( حامله هم نبودم ) سه تا بچه دادن به مامانم که دخترتون سه قلو باردار بوده اینم بچه هاش منو مییگی کف کرده بووودم هی میخواستم بگم من که باردار نبودم هیچی نمیگفتم که بچه ها رو ازم نگیرن حالا هیچ وسیله و لباسی هم نداشتن به مامانم گفته بودن که 3 تاش پسره همش میگفتم خدایا کااش یکیش دختر بود چی میشد اخه مامانم میگفت ناشکری نکن سه تا پسر بهتر هم هست .... ولی وقتی مامانم داشت لباس تنشون میکرد یکیش دختر بووووووووووووووووووود اینقدر گنده و خوشکل و اروووم بودن romeo همشون مث جوجه رنگی چرت میزدن اینقدر خوشحال بودم که بدون زایمان بچه دار شدم ولی یکیش میرفت طرف پله یکی اشغال میخورد یکی یه طرف دیگه میرفت دهنم سرویس شده بود بخدا همون روز اول ... در طول خوابم همش تلاش میکردم بگیرمشون خلاصه از خواب بیدار شدم ولی یه احساس ارامشی داشتم که نگوووو خیلی خووب بود
!53v45 (رمز گاوصندوقمه) ادرس بدم ؟
قربونت عزیزم لطف داری روزی رو میبینم که توام همچین وبلاگی برای نی نی ات زدی
مادرم هرگز بهشت را زیر پایت ندیدم،زیر پای تو آرزوهایی بود که از آن گذشتی به خاطرمن برای شادی روح مادر گلم صلوات... Lilypie First Birthday tickers