2777
2789
عنوان

شپشششش

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 72 پست
امروز بعد از اینکه موهامو شستم و داشتم خشک می‌کردم نزدیک به ده دوازده تا کف حمام افتاد کلی گریه کردم ...

سرکه سفید بزن خیلی خوبه منم از خواهر زاده شوهرم گرفتم رفته بودیم شهرستان یکی بهم گفت سرکه سفید بزن چند روز زدم دیگه ندارم 

عزیزم منم دوهفته پیش متوجه شدم پسرم از جایی شپش گرفته خودمم دوروز بعدش دیدم منم گرفتم یه محلول ضدشپ ...

همین محلول ضد شپش خیلی خوبه 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.

حتما برید حمام و وقتی برگشتین بگید یکی سرتون و با سشوار خشک کنه و موهاتونو از کف سر شونه کنید شپش های مرده می افتند.

موهاتون حتما حتما کوتاه کنید حتما

بعد از داروخونه شامپو مخصوص شپش خریداری کنید 

یه شونه روی همون شامپو میدن .یا خودتون تهیه کنید.

وقتی حمام رفتید طبق طرز استفادش شامپو رو استفاده کنید و شونه رو تو حمام مدتی که هستی مدام بکش کف سرت  و شپشا توی اون شونه به دام میوفتن.

دیگه...اینکه روسری و شال و کلیپس و غیره که مرتبط با موهاتونه از قبل فعلا استفاده نکنید.

ان شاءالله سلامت باشید

ملحفه ها حوله ولباسهاتو بنداز لباسشویی با آب ۶۰ درجه بشور.خونه رو حشره کش بزن به درزهای در ودیوار.گل ...

وای اینهمه دردسر برا اسیییی

شپش اصلا روی ملحفه یا حوله زنده نمیمونه چون تغذیش از خون هست و خون نرسه تا ۱۲ شاعت میمیره.

من هیچ کدوم اینکارا نکردم با اینکه سر پسرم پر شپش بود.

من خوشبخت ترین و خوش شانس ترین بانوی جهانم،خدایا شکرت❤❤❤
موهات کوتاه کن، شامپو مخصوص داره، دو دوره بزن، باید تخماشو حتما از سرت بگی یکی در بیاره تا دوباره رش ...

چه ربطی داره دعا به شپش  

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
وای اینهمه دردسر برا اسیییی شپش اصلا روی ملحفه یا حوله زنده نمیمونه چون تغذیش از خون هست و خون نرسه ...

برای اینکه احتیاط بکنه ویه تخمشم اگه بمونه دوباره همون میشه.ودوباره درگیر شپش میشه.کار از محکم کاری عیب نمیکنه.یدونه تخمشم بمونه کافیه برای اینکه دوباره درگیر بشه.

بدبخت شدی رفت سه ساله دارم خرما میکنم خوب نمیشه.

دوست منم میگف هرچی کار می‌کردم تموم نمیشدن گف تموم وسایل خونمو ریختم بیرون فرشامو دادم قالیشویی کف خونمو نفت ریختم کف خونش سیمان بود گفت تموم وسایلمو شستم دوباره چیدم ریشه کنشون کرده بود 

یکباراستفاده کردی؟

یکبار استفاده کردم خیلی خوب بود دیگه نداشتن ولی برای خاطرجمعی بعد دوروز دوباره زدم تاخیالم راحت بشه