2777
2789
عنوان

شپشششش

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ساااال؟؟؟؟؟ خطریه ک

محل ما بیشتریاگرفتن سه چهار ساله هیچکسم خوب نشده

خدایامعجزه کردی وبهم نی نی دادی شکرت .خدا جونم نی نی منو همه مامانارونگهدار هرکسی ام که منتظره هرچه زودتر این نعمت بزرگت روبهش بده لطفایه صلوات برای دعام  بفرست.خداجونم من منتظریه معجزه ی دیگه ام....
محل ما بیشتریاگرفتن سه چهار ساله هیچکسم خوب نشده

خطریه چرا اخهههه

عجیبه والا

سرکه بزن سرت بزار بمونه ی ساعت قشنگ حتی مثل وقتی ک زنگ میزنیم ب مو روشو بپوشون

اونا میمیرن 

روی بالشت و متکا و همه چیتم هی باید بشوری حتی پتوهاتو

بعد  دیگه تو محل ب کسی نزدیک نشید ک باز مبتلا نشی

خوب نشی میره از مغزت تغذیه میکنه خطریه

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜

دکلره کلا بکن موهاتو از بین میره بعد از بالش و رختخوابت دو سه هفته استفاده نکن تمام روسری شالاتم خوب بشور از اونام چند هفته استفاده نکن

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

شب سس سفید بزن بع سرت بخواب تاصبح صبح هم باسرکه سرتو بشور بعد از داروگیاهیا محلول دارن برا شپش بگیر اونام خوبه شانه شپشم بگیر ملافه های بالشت وتشکتونو با آب‌جوش بشورین شب درمیون تا چند روز 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤

ملحفه ها حوله ولباسهاتو بنداز لباسشویی با آب ۶۰ درجه بشور.خونه رو حشره کش بزن به درزهای در ودیوار.گل سر کش وبرس هاتم یک هفته بنداز تو نایلون مشکی درشو گره بزن .یا اگه میتونی دوباره بخری همشونو بنداز دور.روسری ومقته وشالهاتم با آب ۶۰ درجه بشور .وسرتو سرکه بزن کلاه رنگ بگیر ببند سرت تا چند دیقه بزار بمونه تا سرکه حسابشونو برسه.اسفند وهم میتونی بجوشونی یکم که ولرم شد اسپری کن روسرت.سرکه روهم اسپری کن به موهات وسرت.ممکنه اعضای خانواده هم درگیر بشن به اونام همین کارارو بکنید.

عزیزم منم دوهفته پیش متوجه شدم پسرم از جایی شپش گرفته خودمم دوروز بعدش دیدم منم گرفتم

یه محلول ضدشپش گرفتم و فرداش با اتوی مو اتو کردم موهامو از ریشه،شکرخدا فوری ریشه کن شد.

اتو کن حتما

من خوشبخت ترین و خوش شانس ترین بانوی جهانم،خدایا شکرت❤❤❤
شما دیدید برای کسی نتیجه بده؟ از بس نمیتونم درست بخوابم زیر چشمام سیاه شده خداروشکر تا حالا به کسی ا ...

آره من دخترم گرف پسرم ازمدرسه آورده بود فقط مرتب بزن کارایی که گفتم وبکن سریع خوب میشی فقط یع روز قفلت کنی باز دوباره زیاد میشن یه هفته پشت سرهم ادامه بده مخصوصا شستن ملافه ها

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤