2777
2789
عنوان

شوهر

225 بازدید | 13 پست

شوهرم خوبه ولی یه بدی های هم داره مثلا خونه مامانم که میریم اگه مامانم به بچه ها یه چیزی بگه بیرون که میایم سریع به من میگه و میخواد توسری بزنه مثلا مامانم دعوتمون میکنه به بشقاب داداشم نگاه میکنه ببینه چی برا اون گذاشته البته اینم بگم مامانم یکم هوای داداشمو داره ولی بابامو نه چیکار کنم که شوهرم اینجوری نباشه قدر دان باشه و بیحقور نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون رفتاری که شوهرت وقتی از خونه مامانت میاد و داره تو هم وقتی از خونه مامانش میایی داشته باش بگو مثلا چرا نگفت ما بریم اونجا و..

کاربر قدیمیم اما چون میخوام زندگیمو از اول بسازم کاربری جدید زدم چندین ساله توی جهنمم و ظاهراً از این به بعد زندگیم میخواد خوب شه برام دعا کنین💙

سرشو اتیش کن والا اگه شوهر من اینطوری رفتار کنه حالشو میگیرم دیگه باخودم نمیبرمش خونه فامیلام مثل زنا برخورد کردن از یه مرد بعیده ما ک زنیم این رفتارا رو کنار گذاشتم مردا برداشتن