2777
2789

توروخدا بخونید خانوما من به کمکتون نیاز دارم 

ما سه تا بچه ایم 

یه خواهر بزرگتر از خودم دارم که هنوز ازدواج نکرده 

خودم ۲۳ سالمه و یه خواهر ۱۳ ساله دارم 

وقتی ۱۴ سالم بود فهمیدم بابام به مامانم خیانت میکنه 

پیامک توی گوشیش با یه زنی رو دیدم 

ولی اونموقع نمیخواستم باور کنم 

از ترسم به هیچکس حتی خواهر بزرگترم نگفتم این مسئله رو

گذشت تا ۲ سال پیش که ما فهمیدیم پدرم به مامانم خیانت میکنه 

یعنی همه ی اعضای خانواده فهمیدن. مامانم خواهر بزرگم من خواهر کوچیکترم 

اونموقع مامانم میخواست طلاق بگیره گفت از آینده ی شما میترسم میترسم شما آواره بشید وایمیسم خواهر کوچیکتون بزرگتر بشه بعد 

بعد چند ماه من فهمیدم این زنی که پدرم باهاش خیانت میکرده همونی بوده که من ۱۴ سالگی پیاماشو دیدم 

تحقیق کردم فهمیدم یه کسیه که من از ۷ ۸ سالگی میشناسمش.مطلقس از ۷ ۸ سالگی من با پدرم رابطه داره 

همون موقع ها طلاق گرفته از شوهرش من حتی خونه ی این زنه رفتم قبلا.

بابام ۲ سال پیش به مامانم گفت دیگه اینکارو نمیکنه ولی من چند وقته فهمیدم دوباره  با زنه داره خیانت میکنه .به خواهر بزرگترمم گفتم .

از عذاب وجدان دارم میمیرم .میگم اگه اونموقع به مامانم گفته بودم طلاقشو گرفته بود پدر مادرشم زنده بودن کمکمون میکردن الان موندم چیکار کنم دلم واسه مادرم میسوزه آدرس خونه ی زنه رو دارم برم سراغش تهدیدش کنم؟توروخدا کمکم کنید من واقعا نمیدونم چیکار کنم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنم توروخدا راهنماییم کنزنه یه دختر ۱۹ ساله دارهخیلی وقته باهمن😭برم تهدید کنم پاشو از زندگیمون ...

میره به پدرت میگه 

نمیدونم منم ادم میترسه 

بعد بچه طلاق بشین ازدواجتون سخت میشه سه تا دختر 

زنگ بزنی تهدیدش کنی یه چیزی 

با شماره غریبه به دخترش هشدار بدی ابروتون رو میبریم

میره به پدرت میگه نمیدونم منم ادم میترسه بعد بچه طلاق بشین ازدواجتون سخت میشه سه تا دختر زنگ بزنی ته ...

اصن من نمیدونم دخترش میدونه بابای من زنو بچه داره یا نه 

شماره ی خودش دخترش همرو دارم آدرس خونشونو دارم 

به خدا برام مهم نبست بحث ازدواج میخوام مادرم راحت شه 

با خانواده ی پدرمم مشکل داریم

زندگی سخت شده برامون 

مادرم فک میکنه پدرم بس کرده این داستانو واقعا حالم بهم میخوره از خودم میگم کاش همون وقتی که بچه بودم بهش میگفتم 

اصن من نمیدونم دخترش میدونه بابای من زنو بچه داره یا نه شماره ی خودش دخترش همرو دارم آدرس خونشونو دا ...

واقعا ادم میترسه برای زندگی کسی نطر بده اتفاقی بیفته با مشورت بزرگتری میتونی تصمیم بهتر بگیری

واقعا ادم میترسه برای زندگی کسی نطر بده اتفاقی بیفته با مشورت بزرگتری میتونی تصمیم بهتر بگیری

به کی بگم به نظرتون؟😭به هرکی بگم آبروم میره خیلی خانواده ی موجهی هستیم پیش بقیه .....

بایه مشاوره ای چیزی مشورت کن اما اگه اون موقع هم میگقتی چیزی عوص نمیشد اینقدرعذاب وجدان نداشته باش،خودتوداعون نکن،توبهترین کارروکردی شایداگه میگفتی اوصاع بدتربودشایداصلا طلاق میگرفتن وتویه عمر نابودبودی که شایدنگفته بودم ازهم جدانمیشدن به گذشته فکرتکن فکراینده باش

بیخیال شو بزرگترا خودشون مشکل خودشونو حل میکنن

چطور بیخیال شم عذاب وجدان داره خفم میکنه همش میگم کاش وفتی بچه بودم میگفتم به مادرم الان زندگیمون بهتر بود 

۱۴ ۱۵ سال خیانت کمه مگه........

بایه مشاوره ای چیزی مشورت کن اما اگه اون موقع هم میگقتی چیزی عوص نمیشد اینقدرعذاب وجدان نداشته باش،خ ...

😭😭واقعا دارم خفه میشم

مامانم همونموقع هم قصد جدایی داشت ولی خب خانوادش خیلی پشتیبانی نکردن گفتن دلیل خاصی نداره شاید می‌فهمیدند خیانت میکنه بابام میذاشتن طلاق بگیره

۱۴ ۱۵ سال خیانت خیلیه واقعا نمیدونم چیکار کنم ففط میخوام مادرم زندگیش بهتر شه😭