2777
2789

من ۹ سال پیش رو یه آدمی که میشه گفت اون زمان معروف بود کراش زدم از همین کراشا که بچه های امروزی میزنن گفتم میگذره خامم.... نگذشت!

با این تفاوت که رفته رفته حس عمیق تری پیدا کردم

شهرمون نبود. کیلومترها دور بود. تاحالا از نزدیک ندیومش ولی عکسی نیست که ازش ندیده باشم و نداشته باشم. حتی باهاش به طور ناشناس در حد چند جمله کوتاه حرف زدم.

یه روزایی بود که ه فکرش بودم و یه روزایی نه.

امروز بعد لز ۹ سال دارم مینویسم من هنوز حسم بهش پا برجاست اما کم رنگ تر. 

درسته از نزدیک ندیدمش ولی میدونم کیه با اخلاق و رفتارش آشنام از دوستاش گرفته تا همه اطرافیانش و میشناسم!

میشه خواهرانه راهنماییم کنید؟ چیکار کنم؟ واسه رسیدن بهش تلاش کنم؟ اون حتی منو نمیشناسه

دختریم نیستم بخوام خودمو کوچیک کنم 

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

حالا کیه نمیشه بگی

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                

یه چیزی رو با اطمینان میگم،این سالها‌ اونم بیکار ننشسته و حتما یکی رو داره.خودت رو کوچیک نکن

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی رو با اطمینان میگم،این سالها‌ اونم بیکار ننشسته و حتما یکی رو داره.خودت رو کوچیک نکن

چقدر خوب گفتی

آره اینو خودمم احتمال میدم ولی قطعی مطمئن نیستم

خودمو کوچیک نمیکنم واسه کسی که نمیشناستم :)

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
چقدر خوب گفتی آره اینو خودمم احتمال میدم ولی قطعی مطمئن نیستم خودمو کوچیک نمیکنم واسه کسی که نمیشن ...

پس با خیالش هم گذر عمر نکن.مطمئن باش ازوناس که از دور دل میبره،بگرد دنبال یه مرد ایده آل و خوب‌ در واقعیت بگرد دنبال عشق واقعی

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم