2777
2789
عنوان

تتوی خط چشم

163 بازدید | 15 پست

کیا انجام دادن؟ راضین؟ واینکه توی پریودیم میشه انجام داد؟ اگه دوسداشتین عکسم بفرستین

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

یکساله آره خیلی راضیم برا منی که هی میکشیدم پاک میکردم برا وضو گرفتن دوباره باز میکشیدم خیلی خیلی خوب بود

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بعد پری غسل کن بعد انجامش بده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکساله آره خیلی راضیم برا منی که هی میکشیدم پاک میکردم برا وضو گرفتن دوباره باز میکشیدم خیلی خیلی خو ...

منم چون نماز میخونم نمیتونم ارایش کنم میخوام هم چشم بزنم هم لب

چند روز پیش رفتم دانشگاه کل کادر آموزش تتو خط چشم داشتن نمیدونم چی شده😂

منم خیلی ساله تو فکرشم فقط ازترس اینکه سبزوآبی بشه انجام ندادم تاحالا. ولی دیگه میخوام دلو بزنم به دریا انجام بدم

یکساله آره خیلی راضیم برا منی که هی میکشیدم پاک میکردم برا وضو گرفتن دوباره باز میکشیدم خیلی خیلی خو ...

عزیزم میشه عکس بدی ازچشمت🙈

تغییر رنگ نداده؟ کدوم شهری؟

عزیزم میشه عکس بدی ازچشمت🙈 تغییر رنگ نداده؟ کدوم شهری؟

بذار برم هال چراغو روشن کنم بفرستم نه تغییری نکرده تبریزم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

خوشبحالت من میترسم تغییر رنگ بده

خب تغییر هم بده بعد دو سه سال میده اونم میری ترمیم