2777
2789
عنوان

به من درمانده کمک کنید...خواهرا و برادرای گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 7317 بازدید | 388 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی دلم شور میزنه، بخداقسم الآن که دارم تایپ میکنم تمامِ آب دهنم خشک شده و انگشتام از استرس ت ...

میسا جونم...برادرم وضعیت خوبی نداره..خونمون عزاداریها.. امبولی شدید ریه..ریه هاش پر از لخته هست...جز گریه کاری نداریم ..پدرم تکیده و رنجور رفته توی اتاق بیرون نمیاد ۳ روزه لب غذا نزده..دکترها امیدی نمیدن...من چه کنم میسا؟؟تو بگووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه ناری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من بی برادرم چه کنم؟؟

الهی بگردممممم😔😔 اینطوری نگو عزیزم، هنوزم خدا کریمه، شاید یهو معجزه اش رو بهمون نشون داد، ای خداااااااا التماست میکنم بشنو صدامون رو!!!!! به پدر و مادرش رحم کن خدااااا😔 به کوچولوهاش😔 به خواهرش😔 به همسرش😔

میسا جونم...برادرم وضعیت خوبی نداره..خونمون عزاداریها.. امبولی شدید ریه..ریه هاش پر از لخته هست...جز ...

خدایاااااا به عزت و جلالت قسمت میدم به حرمت والدین که اینقدرررر توی قرآن اسمشون رو آوردی و ازشون یاد کردی ، به پدر و مادرش رحم کن و شفا بهش بده ای خدااااااااااا

سلام عزیزم چندسال پیش همسایه ما همین بیماری رو گرفتن صدای گریهاشون هنوز تو گوشمه این اقا از اقوام هم هستن یادمه یروز عصر انقد ضعیف شده بود از رو سکو افتاد صدای گریش میومد خونمون چقد گریه کرده بودم اونروز براشون

از اون موقع تا الان شاید حدودا 8سالی بگذره

یادمه چقد ضعیف و لاغر شده بود 

ولی بخداااا خوبه خوب شددددد از اولشم بهتر شد

تورو خدا روحیتون رو نبازید بهتره برادرتون با روانشناس صحبت کنه ک بهش روحیه بده

لطفااا از یه دکتر تغذیه کمک بگیرین برای تقویت بدنشون 

نرجس خاتون رو قسم میدم به اقا امام زمانش شفای برادرتون رو بگیره

هر روز به نیت شفا برادرتون آیة الکرسی بخونید دست خالی برنمیگردین

مارو هم دعا کنید

میسا جونم...برادرم وضعیت خوبی نداره..خونمون عزاداریها.. امبولی شدید ریه..ریه هاش پر از لخته هست...جز ...

سلام خواهرگلم، داداش چطورن عزیزم؟ بخدا من خیلی تو فکرشونم اما میدونم شرایطتون مناسب نیست واسه همین خیلی خودمو کنترل میکنم که دیرتر پیام بدم و مزاحمتون نشم، حالشون چطوره؟؟