2777
2789
عنوان

به من درمانده کمک کنید...خواهرا و برادرای گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 7318 بازدید | 388 پست
سلام مادرم یه ماهه که کلونسکوپی داده و توده ۶دهم میلی شناسایی شده نمونه گرفتن سرطان روده بدخیم هست ت ...

من جراحم دکتر جعفر نیا بیمارستان محب توی ونک بود عالی بود عالی ولی نمیدونم واقعا من جراحیم توده بین کبد و کلیم بود مال شما رو هم انجام میده یا نه ولی حتما برین پیشش اگر قبول کرد بدون استرس پیشش انجام بدین والا من با ۴ روز بستری بیمارستانشم خصوصی بود ۱۵ میلیون دادم تازه من بیمه تکمیلی نداشتم اگه داشتم گفت حدود دو میلیون میشدهعزیزم توکلتون به خدا علم خیلی پیشرفت کرده اول بپذیرید این قضیه رو بعد جراح خوب پیدا کنید و همه چیزو دست خدا بسپارید انشالله مادرتون هر چه زودتر سلامتی شون رو بدست بیارن

خیلی باوفایی....افتخار میکنم تورو دارم

قربونت برم خواهرگلم، منم افتخار میکنم که با شما آشنا شدم خواهرمهربونم، ان شاء الله که خدای بزرگ به حق عظمتش هرچه زودتر دلتون رو شاد کنه عزیزدلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سآنا جان اینکه گفتی چیه؟؟فقط گفتن گرید ۴ هست و تمام ...نمیشه کاری کرد

ببخشید متاستاز داده؟

چرا دیر تشخیص دادین؟

یبوست

لاغری

درد سمت چپ شکم

خون مخفی در مدفوع

تب

هیچ کدام از این علامت ها نداشتن؟

عمر دست خداس 

خیلیا بودن دکتر گفته دوماه زنده میمونه ولی ب حول قوه الهی بعدش چندین سال عمر کرده 

نا امید نشید خودتونو نبازید شما باید ب برادرتون امید بدید 

اصلا بروش نیارید 

فضا شادیو براش فراهم کنید 

نذر کنید چله حدیث کسا بگیرید اگه خودتون میتونید چله حق شناس بگیرید اگه نه بدید نائب 

برید مشهد محاله امام رئوف دست خالی برتون گردونه

میسا جان برادرم خیلی بی رمق شده آیا دووم میاره؟؟😭😭

خدا بهش توان و قوت بده، سرطانه دیگ تا جایی ک زورش بچربه لاغر و ضعیف میکنه 

به حق پنج تن شفا پیدا میکنه و دوباره سرحال میشه