2777
2789
عنوان

به من درمانده کمک کنید...خواهرا و برادرای گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 7317 بازدید | 388 پست
الهی آمین توی این شب ها و روز های عزیز همین طور که برای دل مادرم دعا میکنم برای دل مادر شما هم دعا م ...

از دکتر صفا نجار نجفی غافل نشید...بلکه آشنایی ما بی حکمت نیست...منو بی‌خبر نزار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دکتر صفا نجار نجفی غافل نشید...بلکه آشنایی ما بی حکمت نیست...منو بی‌خبر نزار

شما برای کجا هستید؟

دکتر خواهرم گفته جواباش بیاد درمان رو شروع میکنیم فکر کنم منظورش همون شیمی درمانی هستش برای کوچیک کردن توده

شما برای کجا هستید؟ دکتر خواهرم گفته جواباش بیاد درمان رو شروع میکنیم فکر کنم منظورش همون شیمی درما ...

دکترخیلی خیلی مهمه..ما تهران هستیم..اما از خارج خیلی میان پیش صفا نجفی..البته خداااا...فقط خداا

مثل برادرمن...خونه ما که آشوبه...کوه یخ شدیم...در حال انفجار

می دونم چی میکشی واقعا زجر بزرگیه ولی روحیت رو از دست نده نگو دکتر ها جواب کردن برو داستان این خانم رو‌ تو اینستا بخون  me and cancerیا منو سرطان بزنی میاد اسمش فریباست . داستانش به آدم امیدواری میده

سلام سین دخت جان، برادر منم فروردین امسال متوجه شدیم سرطان بدخیم روده داره و دقیقا حالتو درک میکنم البته برادرم انسداد روده پیدا کرد جراحیش کردن و قرار شیمی درمانی شروع کنه. برای شما جراحی نکردن؟

سلام سین دخت جان، برادر منم فروردین امسال متوجه شدیم سرطان بدخیم روده داره و دقیقا حالتو درک میکنم ا ...

سلام‌ شیوای عزیز...ممنون در تاپیک من پست گذاشتی

برادرم به سختی دفع داره و خونریزی شدید ..اما تشخیص داده شد اول شیمی درمانی کنه بعد پرتو درمانی بعد عمل جراحی و ما واقعا دلیلشو نمیدونیم ..دوتا دکتر متفاوت رفت و هردو چنین تشخیص دادن..و برادرم یکی از دکترها رو انتخاب کرد....حال روحی خوبی نداریم...چه کنیم شیوا جان..خودت منو درک میکنی و واقعا مستاصل هستیم😞😞

سلام برید داخل این پیج و بهشون بگید حمد شفا براشون بذارن قرائت کنن

پیج حاجت رواییه

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
من هستم داخل این پیج

ان شاءالله حاجت روا بشید❤️

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
عزیزم تو روخدا برای پدرم دعا کنین خدا صدای منو اصلا نمیشنوه

😭😭😭😭😭چه کنیم ما؟؟؟ما با اینهمه درد چه کنیم؟؟به حق آبروی خانم‌ فاطمه زهرا پدرتون سلامت بشن...مشکلشون چیه گلم