2777
2789
عنوان

به من درمانده کمک کنید...خواهرا و برادرای گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 7317 بازدید | 388 پست

عزیزدلم انشالله که به حق همین ماه عزیز برادرتون خوب میشه. انقدر غصه نخور هم برا تو خوب نیست هم برا روحیه ی برادرتون . سعی کنید هیچ وقت استرستون رو پیشش نشون ندین ، اضطراب و استرس براش سمه

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
عزیزم امیدوارم بتونی کمکم کنی اول اینکه جواب اسکن بدون تزریق اومد و همه چی نرمال بود نشون داد که کب ...

انشاالله جوابش که بیاد آنقدر خوشحال باشید وخدغرو شکر کنید که شفا گرفته به حق شب های احیای امام علیمون

👈👈👈👈الهم عجل لولیک الفرج برای حل مشکلم صلوات بفرستین لطفا🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا معجزه زیاد کرده گلم مریض های زیادی بودن که شفا پیدا کردن پس نگران نباش خدارو به بزرگیش عظمتش ایمان داشته باش من همیشه دو بار زیارت عاشورا میخونم برای بچه های مریض اینجا هم خوندم نیت امشب برادر شماست  هیچ وقت ناامید نباش 

من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو دارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
عزیزم امیدوارم بتونی کمکم کنی اول اینکه جواب اسکن بدون تزریق اومد و همه چی نرمال بود نشون داد که کب ...

عزیز دلم با تمام وجود دردهات رو حس کردم چون الان دقیقاً در حال و اوضاع شما قرار دارم . با این تفاوت که بیمار خواهرم هست . ما هم الان یک ماه درگیر هستیم و منتظر جواب آزمایشات و اسکن ها هستیم . انتظار و استرس واقعا کشنده هست. همه ی خانواده داغون شدیم . از ته دل دعا می کنم توی این ماه عزیز برادر و خواهر جوون من و شما و همه ی بیماران خبر خوش و امیدوار کننده بشنون.

خدایا خواهش می‌کنم ازت ای خدا با دل شکستم ازت می‌خوام امید کسی رو نا امید نکنی یا ارحم الراحمین 😭

از ته دلم برای داداشت دعا می کنم براش آیت الکرسی و حمد می خونم و ۱۰۰ صلوات انشالله خبر های امیدوار کننده بشنوی.

یا صاحب زمان خودت از خدا بخواه به دل های شکستمون یه نگاهی بندازه

از ته دلم برای داداشت دعا می کنم براش آیت الکرسی و حمد می خونم و ۱۰۰ صلوات انشالله خبر های امیدوار ک ...

پرستش جان‌ فقط معجزه میخاد...😭😭از دعای خوبت سپاسگذارم..دعا کنید جواب پت اسکن لااقل خوب باشه

پرستش جان‌ فقط معجزه میخاد...😭😭از دعای خوبت سپاسگذارم..دعا کنید جواب پت اسکن لااقل خوب باشه

دقیقا ما هم الان منتظر ام آر سی تی و بیوبسی و مامو گرافی هستیم می‌دونم چی میکشی اما آروم باش و به خدا توکل کن . خواهرم به توده توی کبدش داره 

خدا خواهرتو و برادرمو برامون نگه داره😭😭😭مشکل خواهرتون چیه؟؟

الهی آمین توی این شب ها و روز های عزیز همین طور که برای دل مادرم دعا میکنم برای دل مادر شما هم دعا میکنم . خدایا خودت کمکمون کن و به ما رحم کن.

خواهرم متاسفانه روحیش خوب نیست ما هم دعا میکنیم جواب اسکن هاش خوب باشه.

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین.

یا حضرت ابوالفضل تو نا امید ی رو‌ می‌دونی چه حس بدیه از خدا بخواه ما رو تا امید نکنه.