وقتی میومدم توی سایت چشمم به تاپیک های صلوات و حاجت روایی میوفتاد با سرعت هر چه تمام تر میتازیدم تا اولین لایک رو بزنم و همدلی کنم.هرگز کاربر می می ناز رو فراموش نکردم..هرگز فکر نمیکردم روزی خودم تاپیک بزنم و التماس کنم..التماس کنم برای تک برادری ۳۰ ساله با دوتا بچه شیرخواره..امروز جواب پاتولوژی رو گرفتیم و سرطان بدخیم روده تشخیص داده شد و گفتند هیچ کاری نمیشه کرد..خدارو صدا کردم به تمام کائنات چنگ انداختم و پیر شدم..به دلای پاکتون ایمان دارم دعایش کنید.خدا به بچه هاش رحم کند..درحالی این تاپیک رو میزنم که بدنم یخ کرده.روی لبه نابودی به سر میبرم.دفتری از نذر ها و التماسهایم پیش روی من است.حتی یاده تلخ کاربر می می ناز رو از یاد نبردم..از او هم شفای برادرمو التماس کردم...معجزه میشه ایا؟؟برای سلامتی ه برادرم دعا کنید..تن همتون سلامت🙏
عزیزدلم انشالله که به حق همین ماه عزیز برادرتون خوب میشه. انقدر غصه نخور هم برا تو خوب نیست هم برا روحیه ی برادرتون . سعی کنید هیچ وقت استرستون رو پیشش نشون ندین ، اضطراب و استرس براش سمه
دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
خدا معجزه زیاد کرده گلم مریض های زیادی بودن که شفا پیدا کردن پس نگران نباش خدارو به بزرگیش عظمتش ایمان داشته باش من همیشه دو بار زیارت عاشورا میخونم برای بچه های مریض اینجا هم خوندم نیت امشب برادر شماست هیچ وقت ناامید نباش
عزیزم امیدوارم بتونی کمکم کنی اول اینکه جواب اسکن بدون تزریق اومد و همه چی نرمال بود نشون داد که کب ...
عزیز دلم با تمام وجود دردهات رو حس کردم چون الان دقیقاً در حال و اوضاع شما قرار دارم . با این تفاوت که بیمار خواهرم هست . ما هم الان یک ماه درگیر هستیم و منتظر جواب آزمایشات و اسکن ها هستیم . انتظار و استرس واقعا کشنده هست. همه ی خانواده داغون شدیم . از ته دل دعا می کنم توی این ماه عزیز برادر و خواهر جوون من و شما و همه ی بیماران خبر خوش و امیدوار کننده بشنون.
خدایا خواهش میکنم ازت ای خدا با دل شکستم ازت میخوام امید کسی رو نا امید نکنی یا ارحم الراحمین 😭