2777
2789
عنوان

به من درمانده کمک کنید...خواهرا و برادرای گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 7318 بازدید | 388 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم خوبی اره عزیزم 

عزیزم امیدوارم بتونی کمکم کنی

اول اینکه جواب اسکن بدون تزریق اومد و همه چی نرمال بود نشون داد که کبد و ریه چیزی دیده نمیشه اماااااااا

امااا دکترش دیروز که ملاقات اولش بود گفت یه اسکن دیگه داری به اسم پت اسکن...اونو جواب بیار....و یکسال ما با همیم(دکتر به برادرم گفته) و امروز اولین روزه شیمی درمانی بود...چه صحنه بدی بود سانا😭😭😭😭هیچ کسی عزیزشو روی اون تخت نبینه...انگار چیزی از درونم کنده شد..چه دختر خوشگلی بود اونجا موهاش همه ریخته بود و چه لبخندی به من زد...😭😭😭سانا حالا باید منتظر بشیم ۱۴ اردیبهشت بشه بره پت اسکن...چون باید لز شیمی درمانی ۲ هفته بگذره وگرنه نشون نمیده...جوابش ۱۸ اردیبهشت حاضره..خدا رحم کنه بهمون...در ضمن دکتر اصلا اصلا حرفی نزده که چیکار میخاد بکنه...فقط گفت ه ۱ سال باهمیم...گوشت نخور...و حرف جراحی نزده..این درحالی ه که بیشتر دیدم اول جراحی میکنن بعد شیمی درمانی..اما برادرم اول شیمی درمانی شروع کرده..ساناااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭دعا کن عزیزکم...وآیا ممکنه پت اسکن برخلاف اسکن ساده نشون بده که درگیره جاهای دیگه؟؟؟؟انتظار سخته...

عزیزم امیدوارم بتونی کمکم کنی اول اینکه جواب اسکن بدون تزریق اومد و همه چی نرمال بود نشون داد که کب ...

عزیزم همه کامنتارو خوندم. الهی خدا معجزشو برات رو کنه. پت اسکن خیلی دقیقتراز اسکن هست. 

عزیزم همه کامنتارو خوندم. الهی خدا معجزشو برات رو کنه. پت اسکن خیلی دقیقتراز اسکن هست. 

الوند جونم فردا ممکنه جواب بدن،،،ملتمس دعاهای خوبتم...شما گفتی مامانتون گرید ۴ هستند چی شد،؟؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الهم اشف کل مریض الهی به حق این شب و روزای عزیز نا امید از درگاه خدا برنمیگردی حمد شفا و صلوات ذکر میشه برای شفای عزیزتون

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞