2777
2789
عنوان

مامالي و قصه هاي جزيره+📸

7748 بازدید | 49 پست

سلام عزيزاي دلم

قصد دارم از اين به بعد تو اينجا ، نوشته هاي كوتاهي  به همراه عكس از تجربيات و حس و حال خودم تو جزيره به اشتراك بزارم و البته دوستاني كه تو اينستام هستن، براشون تكراري خواهد بود🙏🏻ممنونم كه ميخونيد❤️  

فرودين ١٤٠١

دو سه شب پيش دختركم رو براي بازي به ساحلي برده بودم كه هميشه پر از مسافر هست

خيلي زود دوستاني پيدا كرد و مشغول بازي شد.

براي خودم گوشه اي دنج پيدا كردم و روي شن هاي خنك ساحل نشستم و همينطور كه يك چشمم به دخترك بود، زل زده بودم به مردمي كه انگار يكي از شادترين شب هاي زندگيشون رو ميگذروندن

پسرهاي سبزه رويي كه دنبال مسافر براي قايق هاي پر سر و صداشون بودن اما همه ي حواسشون پي دختر هاي هفت رنگ تو ساحل بود كه با خنده هاي پت و پهن، سلفي ميگرفتن

مردهايي كه با پاچه هاي بالا زده ي شلوار ، بچه هاي كوچيكشون رو تو اب دريا بازي مي دادن

و زن هاي خوشحالي كه بساط چاي و خوراكيشون به راه بود و تنها نگرانيشون انگار لباس خيس بچه هاشون بود…

لایکم کن میام میخونم

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پر از حس خوبی برام

تو اینستا هم پست هات رو میبینم خوشحال میشم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

سلاممم😍😍😍 

شما چقدر خوبی، خواننده خاموش که بودم دیدم خیلی ها اسمتون رو میگن، یه بار وقتی تاپیک هاتون رو دیدم فهمیدم چرا همه دوستتون دارن، شما پر از حس خوبی، پر از شادی، پر از عشق 

ممنون که حال ما رو خوب میکنید با حرفای قشنگی که میزنید😍❤️🌼

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever

قشنگ ما رو بردی به حال و هوای ساحل جزیره مامالی جان😘

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن