2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جا بیوفته ئه كم زمان میبره ماهم اوایل وانت داشتیم اگهی بزن تو دیوار به فروشگاها مبل فروشیها شماره بدین به باربریها هم، یا چیزی بیاره خودش بفروشه

من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو دارم

بره پشت وانت تره بار بیاره هندونه .پیاز سیب زمینی .میوه شاید درآمدش انشالله اوکی بشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

خوب اسنپ باری کمه گروهای تلگرام هس که بار میدن اونجاها ی سر بزن 

با سواری اسنپ بیشتر هس البته الانم اول سال کلا کار کمه عزیزم انشالله که خدا به زندگیتون برکت بده

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
کسی نیس؟

کدوم شهرهستین

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

شوهر منم میخاد وانت بگیره خیلی پرس‌وجو کردن با پسرم

یاباید ماشینشا یخچالدار کنه وبره توی این شرکتها که حدودا ماهی 10 الی 12 تومن میدن یا باید بره میدون میوه وتره بار شهرتون واز اونجا بار بزنه برای شهر های دیگه

شوهر وپسرمنم میخان ماشینمونا بفروشن ویه نیسان بگیرن دوتایی روش کارکنن چون پسرم دانشجو ونمیتونه همش بره باباش میخاد کمکش کنه

شرکتای باربری بگو بره سربزنه استخدام میکنن فقط وانت که داشته باشی استخدامی خیلیم درامد دارن مثل تاکسی تلفنی بهش زنگ میزنن بارمیدن

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
بری میدون میوه تره بار همینطوری بار میدن بهت؟

همسرتون وانت دارن؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن