2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه میایید

111 بازدید | 10 پست

بچم از یه ماه پیش که اومیکرون گرفت تا الان هر چند روز یه باری تب میکنه کف دست و پا و شقیقه ش گرم میشه که با شربت استا میاد پایین.آزمایش خونش هم نرماله فقط نتیجه آزمایش عفونت ادراریش مونده.خیلی نگرانم ممکنه مشکلی باشه و آزمایش خون نشون نداده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که گرفتیم که فک کنم الآنم داریم ولی خیلی کمه علاعمش.یچم فقط چن روز اول تب داشت و با هیچ چیزی پایین نمیومد نه استا و نه هیچ چیزی.چون تبش کم بود دکتر گفت اشکال ندارع بزارین ویروس روالش و طی کنه.سه روز همش تب داشت ولی بعدش خوب شد دیگه الآنم با اینکه قرنطینه مون تموم نشده ولی همه خوب شدیم

ما که گرفتیم که فک کنم الآنم داریم ولی خیلی کمه علاعمش.یچم فقط چن روز اول تب داشت و با هیچ چیزی پایی ...

بچه من یه ماه پیش گرفت. چند روز خوبه بعد میبینی یه روز تب میکنه شدید هم نیس ولی هست دیگه