2777
2789
عنوان

روکش دندان

938 بازدید | 36 پست

دوستان عصب کشی سخترع یا روکش  لطفا جواب بدید عصب کشی خیلیی سخت وقت دارم واس روکش میترسم برم

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روکش کنی باید قبلش عصب کشی کنی ک بعدا درد نگیره من انجام دادم والا درد نداشت فقط تراشیدن اذیتم میکرد ...

بی حسی میزنن برا روکش

کارهای دندون پزشکی بیشتر به خاطر صدای مته ش بده  وگرنه حین کار که بی حسی میزنه و بعدش مسکن میخ ...

بی حسیم زدن انگارمخم سوت کشید خیلیی ثحشت دارم🥺

سابقه جراحی دندان و کشیدن دندان رو دارم اونم خیلی سال پیش ... بی حس میشه و آدم متوجه نمیشه ولی عصب ...

چرا هفت تا آمپول بی حسی زد دهنم پرخون شد😭

چرا هفت تا آمپول بی حسی زد دهنم پرخون شد😭

شاید ورم داشته لثت.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
شاید ورم داشته لثت.

نمیدونم خیلی سخت بود دوساعپ دکتر با دندونام کارمیکردگفت دندونای سختی داری