2777
2789
عنوان

مامانا بیاین توروخدا+رفلاکس+باکلوفن

| مشاهده متن کامل بحث + 3832 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا پسر من رفلاکس داشت چهارماهگی دکتر اس امپرازول داد خوب بود تا دارو می‌خورد و غذا رو براش ...

توروخدا جوابمو بده، بچه منم رقلاکس پنهانه لب به شیر نمیزنه

دکتر امپرازول نوشته یه هفته دادم اثر نکرد دکتر گفت باید نیم ساعت با شیر خوردن فاصله بدی، 

الان دو روزه دارم تقریبا دقیق میدم، توروخدا بگو تو چجوری بهش دادیو بعد چند روز حس کردی داره بهتر میشهههه😢😢😢😢ینی میشه بچم دوباره به شیرخوردن برگرده دارم دق میکنم

توروخدا جوابمو بده، بچه منم رقلاکس پنهانه لب به شیر نمیزنه دکتر امپرازول نوشته یه هفته دادم اثر نکر ...

من همون اولین باری که دادم دیدم باهاش اروم شد دیگه تا یکسالگی اش که کامل خوب شد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
توروخدا جوابمو بده، بچه منم رقلاکس پنهانه لب به شیر نمیزنه دکتر امپرازول نوشته یه هفته دادم اثر نکر ...

سلام عزیزم شما بچه اتون خوب شد با چه دارویی؟منم پسرم اصلا شیرنمیخوره دارم دیوونه میشم کارم شده فقط گریه دلم کبابه براش.پودر امپرازول هم نمیخوره این یچه چیکارکنم توروخدا