2777
2789
عنوان

خانومای متاهل ی لحظه لطفا

232 بازدید | 17 پست

ممنون میشم کسی بدونه راهنماییم کنه.. 

من حدود 10روزی میشه دوره ماهانم تموم شده، ولی همچنان لکه بینی دارم. 

الان اصلا نمیدونم روزه ای ک میگیرم هم درسته یا ن... 

تا بحال اینطور نشده بودم... کسی تجربه ای داره؟؟؟ ؟

و اینم بگم ک از شروع دورم قرص جلوگیری رو شروع کردم ب استفاده. میتونه از این باشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ده روز ا پاکی پریودت میگذره و سه روز ادامه داره میتونه حیض حساب بشه وگرنه استحاضه است باید ببینی قلیله است یا متوسطه یا کثیره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ابجی جونم من نمیدونم فقط یکی از همسایه هامون که قذص ال دی مصرف میکنه الان چهار هفته اس خونریزی شدید داره دکتر زنان نرفته دکتر نمیدونم فکرکنم مغزواعصاب رفته گفتن هورماناش بههم زیخته واینا ‌بهش گفتم دکتر زنان بره که ازاون موثع ازش خبر ندارم

اگر ده روز ا پاکی پریودت میگذره و سه روز ادامه داره میتونه حیض حساب بشه وگرنه استحاضه است باید ببینی ...

نه، 10روز از پاکیم نمیگذره. چند روز بعد پری، شروع شده و 10روزی میشه ادامه داره

ابجی جونم من نمیدونم فقط یکی از همسایه هامون که قذص ال دی مصرف میکنه الان چهار هفته اس خونریزی شدید ...

مرسی عزیزدلم. 

پس احتمالا اثر قرص میتونه باشه. 

ممنون ازت. میرم دکتر منم