2777
2789
عنوان

بچها کی موافقه پسرای الان همشون لاشین اصلا پسر خوب داریم برای دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا از رفتاراشونم مشخصه.بهت الکی میگن برات میمیرم بعد ازشون یه درخواست کنی کلی منت میذارن.هر وقت ا ...

حالا این که خوبه. من یه مورد یادمه برگشت گفت همون بعد سلام، که من به عشق اعتقاد ندارم و اصلا روابط همه برای همین مسایل جنسیه، خب میذاشتی دو روز بگذره بعد نظرتو میگفتی. دروغ خوب نیست راست گفتن اینطوری هم خوب نیست. ولی روابط ابکی شدن

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
اصلا میدونید حوصله دوستی ندارن فکر میکنن دوست دختر سر باره من خودم اصلا نمیخوام به طرفم مسوولیت بدم ...

دقیقا، ببین باز پیش ترها لازم بود براشون وارد رابطه دوستی بشن، الان بدون دوستی هم به هرچی بخوان میرسن🤐دیگه دوستی هم صرف نداره

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
جالبه هی راجع رابطه جنسی حرف ف میزنن بعد میگن به خاطر این نیست که الان با توام

من با ی نفر ی سالو نیم تو رابطه بودم

انگشتشم بم نخورد

هیچ وقتم پیش نیومد بحث رابطه جنسی بکنه

بنا ب دلایلی جدا شدیم...

پسر خوب هست دیدت منفی نباشه

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)                                                                                                                          

به هر حال، فقط اگر یک مرتبه پیش بیاد یکی دوست داشته باشه و تو هم دوسش داشته باشی و طرف هنوز کامل شرافتتش رو از دست نداده باشه! میشه رابطه سالمی داشت. وگرنه محاله

اصلا میدونید حوصله دوستی ندارن فکر میکنن دوست دختر سر باره من خودم اصلا نمیخوام به طرفم مسوولیت بدم ...

فقط میتونم بگم بهترین کار اینه مستقل باشیم و از زندگی لذت ببریم حالا به موقعش طرف سر و کلش پیدا میشه..😅😅

حالا این که خوبه. من یه مورد یادمه برگشت گفت همون بعد سلام، که من به عشق اعتقاد ندارم و اصلا روابط ه ...

😂😂😂😂😂نه خدارو شکر موردای من همشون دروغگوهای قهاری بودن.الکی حرف میزدن ولی نیتشون همون بود