2777
2789
عنوان

بچها کی موافقه پسرای الان همشون لاشین اصلا پسر خوب داریم برای دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 84 پست
اره پسر خوب خیلی کمه که شاید عمرت تموم شه تا یکیشونو پیدا کنی.والا من هر کیو دیدم فقط اهل حرف های ال ...

ببین اوضاع جوری شده نمیشه یه صحبت رو ادامه داد، چون نمیدونی واقعا نظر طرف اینه یا فقط میخواد گول بزنه، اصلا همه دنبال بازی اند.

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پسر خوب خیلی کمه که شاید عمرت تموم شه تا یکیشونو پیدا کنی.والا من هر کیو دیدم فقط اهل حرف های ال ...

اره خیلی خیلی کمه....در حدی ک الان اسم خواستگار جلوی من میارن زود عصبانی میشم و میگم حرفشو دیگه نزنید....چون جز دروغ پسر ها چیزی بلد نیستن 

دخترا هم همین شدن 😐  دنبال تیغ زدن و پول هستن

اینطور نیست

همون طور ک پسر خوب هنوز هست...دخترای خوبم هستن

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)                                                                                                                          

پسر بد و دختر بد...یه طرفه نگیم.

قبول دارم اما هستن هنوز پسرایی ‌که صب بیدار میشن میرن سر کار تا شب و اصلا تو فاز رابطه های کثیف و لجن خیییییییلی از دختر پسرا نبستن.

بنظر شخصی خودم...لعنت به فضای مجازی...حالا هی بشینن بگن نکات مثبتشو ببین...کدومشو...نکات مثبت و منفی دارم تو جامعه آماری ۸۰ میلیونی هممون می‌بینیم و البته جامعه آماری ۸ میلیاردی.

چرا نمیصرفه مگه دارن جی میدن به ما

چون شما هیچی نمیدی بهشون نمیصرفه براشون

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
واقعا درست میگی یکی نیست بگه خوب گمشو فاحشه بگیر 

من اینجور مواقع بهشون میگم مادرتون که هست بهش مراجعه کنید 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
ببین اوضاع جوری شده نمیشه یه صحبت رو ادامه داد، چون نمیدونی واقعا نظر طرف اینه یا فقط میخواد گول بزن ...

دقیقا از رفتاراشونم مشخصه.بهت الکی میگن برات میمیرم بعد ازشون یه درخواست کنی کلی منت میذارن.هر وقت احساس نیاز کنن میان سراغت.