2777
2789
عنوان

بچها کی موافقه پسرای الان همشون لاشین اصلا پسر خوب داریم برای دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 84 پست
خب تلاش می‌کنه واسه رسیدن.اگه لازم باشه پا پیش می‌ذاره.

پس از همون اول رابطه تکلیف رو مشخص کنیم

اگه خواست میاد جلو

اگرم ن قصدش جدی نبود میپیچونه و ولش کنیم🤔

خوبه ممنون

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)                                                                                                                          
پس از همون اول رابطه تکلیف رو مشخص کنیم اگه خواست میاد جلو اگرم ن قصدش جدی نبود میپیچونه و ولش کنی ...

حتما.مستقیم صحبت کنید و ببینید طرف قصدش چیه؟میخواد تلاش کنه؟برنامه ریزی داره؟

خواهش میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما.مستقیم صحبت کنید و ببینید طرف قصدش چیه؟میخواد تلاش کنه؟برنامه ریزی داره؟ خواهش میکنم.

درسته ممنون از راهنماییتون

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)                                                                                                                          
حتما.مستقیم صحبت کنید و ببینید طرف قصدش چیه؟میخواد تلاش کنه؟برنامه ریزی داره؟ خواهش میکنم.

یه سوال داشتم

دوستم الان نامزد کرده

دوست بودن باهم ازدواج سنتی نبود

بعد دو هفته پیش ک یهو گوشی نامزدشو چک میکنه

پی وی ی دختره میبینه ک ارتباط ناجوری داشتن باهم

حالا پسره م میگه مال خیلی وقت پیشه و گوشیمو اپدیت کردم پیویش برگشته وگرنه حذف کرده بودم و تو تنها انتخاب من هستی و اینا

منم ب دوستم گفتم بیشتر فک کنه

حالا بنظرتون این پسر جای شک داره برا زندکی مشترک؟

یا بگذره و ازدواج کنن چون برا گذشته بوده اینا

(برا دوستم کم و کاستی نذاشته و دوسش داره)

یه سوال داشتم دوستم الان نامزد کرده دوست بودن باهم ازدواج سنتی نبود بعد دو هفته پیش ک یهو گوشی نا ...

این حرف شاید خیلی خوشایند نباشه اما بطور کلی کسی که وارد روابط دوستی بشه در کل پتانسیل تکرار این کار رو داره و دختر و پسر بودنش هم هیچ فرقی نداره.یعنی کسی که از روابط پنهانی ترسی نداره ممکنه که این قضیه رو بارها و بارها تکرار کنه.حالا میخواد متاهل باشه یا نه،به کسی قول داده باشه یا نه،مسلمون باشه یا کافر،دختر باشه یا پسر.اما یه نکته‌ای هست و اون هم اینکه ممکنه فرد از یه جایی به بعد بخواد عوض شه،وفادار باشه،دنبال اینجور روابط نره و خلاصه بذاره کنار.اونجا میشه بهش فرصت داد(دختر و پسرش هم مهم نیست).ایشون هم با توجه به شرایط خودش و طرف مقابل و اخلاقیات خودشون باید تصمیم بگیره و نمیشه اینجوری بدون مصاحبه باهاشون(چون من شناختی ازشون ندارم)واسه شون نسخه پیچید.

این حرف شاید خیلی خوشایند نباشه اما بطور کلی کسی که وارد روابط دوستی بشه در کل پتانسیل تکرار این کار ...

توضیح کامل و جامعی بود

لطف کردید وقت گذاشتید ممنون

خواهش میکنم.کاری نکردم.

🙏🌷🙏