2777
2789

نمیتونی کار کنی؟شوهرت پول باید بده دیگه..خوبه عقدید 😬

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی کار کنی؟شوهرت پول باید بده دیگه..خوبه عقدید 😬

بابام اصلا اجازه کار کردن نمیده .ما توی روستا هیم .میتونم برم کار توی زمینا بقیه.رسم نداریم پول بگیرم تا وقت عروسی

اولین غم ,اخرین نگاه مادر😞
بابام اصلا اجازه کار کردن نمیده .ما توی روستا هیم .میتونم برم کار توی زمینا بقیه.رسم نداریم پول بگیر ...

یعنی چی؟بهش بگو یا اجازه بده یا پول😐نمیشه که 

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
حرف زدن باهاش محاله .

تو چه برزخی هستی💔باید از شوهرت پول بگیری...برو به بابات بگو من پول لازم دارم..تو ندی از کجا بیارم برم گدایی؟

نمیدونم چطور بگم بهش .

عزیزم حتما تازه عقد کردی یاد اوایل خودم افتادم چقدر برام سخت بود به نامردم بگم برام شارژ بفرسته  ولی گفتم بعد گفتم بیا بریم خرید یکمم براش چرب زبونی کردم احساس میکردم کار بدیه ولی نه اینطوری نیست بگو تا هم خودت هم اون عادت کنید 

💖

همیشه توی خونه مون سکوته مثل همین الان .با زن داداشم خیلی جوره .با اون باشه همه جا میبرنش .ب داداش پول میده خونه هاشو تموم کنه .اما ب من ک میرسه جواب سلامم نمیده .اخم میکنه

اولین غم ,اخرین نگاه مادر😞