2777
2789

چرا ازدواج کردیم انصافا؟؟ارزش اینهمه اعصاب خوردیو داشت؟؟همشونم از دم زبون بازن و خیلیاشونم که خیانت کار از آب درمیان کاش اگرم قرار بود کلی حرف پشتم باشه به حرف ها اهمیت نمیدادمو مجرد میموندم تاآخر عمرم... به خدا تنهایی صد شرف داره تااینکه بخوای یه گاو رو تو زندگیت تحمل کنی 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

هم اکنون شاهد بارش حق هستید

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم اکنون شاهد بارش حق هستید

😒 والا خب این موجودات مزخرف رو چرا باید تحمل میکردیم؟؟میذاشتیم میموندن ور دل ننه هاشون

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

اوففف اره 

چراااا ازدواج کردیم 

من به شخصه از خانوادم فرار کردم😑

آرزوم اینه انقدر نقاشی بکشم که دیگه دیوار های خونمون جا برای تابلو نداشته باشه، انقدری بکشم که وقتی کسی میاد خونمون حس کنه اومده نمایشگاه نقاشی...💗
حالا ن اینکه خونه پدری بهشت برین بود دغدغه ها عوض شده خونه پدری ی جور ازدواج طلاق بچه دانشگاه یه جو ...

برا من که بود واقعا دوران مجردیم بی نقص بود عجب خری بودم که سال پیش جواب بله دادم به این بیشعور

حالا ن اینکه خونه پدری بهشت برین بود دغدغه ها عوض شده خونه پدری ی جور ازدواج طلاق بچه دانشگاه یه جو ...

همین خونه پدریم یه جور جهنمی برامون درست کرده بودن 

من به شخصه عذاب میکشیدم اونجا

آرزوم اینه انقدر نقاشی بکشم که دیگه دیوار های خونمون جا برای تابلو نداشته باشه، انقدری بکشم که وقتی کسی میاد خونمون حس کنه اومده نمایشگاه نقاشی...💗
برا من که بود واقعا دوران مجردیم بی نقص بود عجب خری بودم که سال پیش جواب بله دادم به این بیشعور

هااان تو حق داری بسوزی واقعا اگه خونه پدریت برات بهشت بوده 

مال من اونجام جهنمی بیش نبود ، فراااار کردم افتادم گیر یه الدنگ

من اگ بابای پووووول دار داشتم اصلا ازدواج نمیکردم😃خیالم راحت بود میرفتم عشق و حال ماشین میخریدم و حساب بانکیم پربود.  والا بخدا ازدواجم نمیکردیم سربار خانواده بودیم.  

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄