2777
2789
عنوان

شیرینی خونگی

56 بازدید | 6 پست

بچه ها درآمدش چطوره؟؟؟

شروع کنم؟؟؟؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
مشتری داری؟

نه خب هنوز شروع نکردم که بفهمم مشتری دارم یا نههه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی اینستا میخوای پیج بزنی؟ اره شروع کن

اره اینستا...

موندم یه تیکه طلا بفروشم آنلاین شاپ آرایشی بزنم یا اینکه شیرینی خونگی درست کنم

اره اینستا...موندم یه تیکه طلا بفروشم آنلاین شاپ آرایشی بزنم یا اینکه شیرینی خونگی درست کنم

بنظرم شیرینی خونگی بهتر از لوازم ارایشیه

لوازم ارایشی تنوع زیااااد داره سرمایه اولیه زیاد میخواد، تاریخ انقضا داره و ..

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱
بنظرم شیرینی خونگی بهتر از لوازم ارایشیهلوازم ارایشی تنوع زیااااد داره سرمایه اولیه زیاد میخواد، تار ...

جدی؟

خیلی دو دل هستم موندم چ کنم هرکس یه چیزی میگه