2777
2789
عنوان

حالم از موجودی به اسم شوهر بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 18 پست
شما از بس از ازدواج بد گفتین توی این سایت،،،، دیگه من حالم از ازدواج به هم می خوره 

کار خوبی میکنین همینکه سر خودتونو بتونین نگه دارین کافیه نگه داشتن یه مرد بعد از ازدواج هم فداکاری شدید جسمی و هم روانی برا زن داره آخرشم درکمال ناباوری میرن خیانت میکنن میگن ب زور با زنم مونده بودم

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😒 والا خب این موجودات مزخرف رو چرا باید تحمل میکردیم؟؟میذاشتیم میموندن ور دل ننه هاشون

دارممم میگممممم حققققق میگییییبی حق حق حق

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
حالا ن اینکه خونه پدری بهشت برین بود دغدغه ها عوض شده خونه پدری ی جور ازدواج طلاق بچه دانشگاه یه جو ...

راجع به امضات باید بگم غیرتی خوبه،اون زنش خیانت کرده بودخب

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد