2777
2789
عنوان

چند وقت دیگه عروسیمه... خیلی اضافه وزن دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2486 بازدید | 75 پست
اول بگو چن کیلویی  کی عروسیته  زود زود ک لاغر نمیشی  باید واقعا رژیم داشته باشه ور ...

103شدم حالا نمی‌دونم ایراد از ترازو بود یا ن چون دو هفته پیش صد و یک بودم احتمالا تا آبان ماه عروسیمه ابجی

خدایاتوبساز تو بسازی قشنگ تره...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

103,🥺خیلی افسرده شدم فقط ب چاقیم فکر میکنم بشم هشتاد هم کافیه 

ناهارتو حذف کن بجاش میوه و سالاد بخور

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

برو اینستا پیچ پریجهان بادیگرام رو فالو کن یه مربی ورزش تحصیلکرده و خیلی با دانشه کارش عالیه خواهرم از شهریور پارسال باهاش شروع کرده تا حالا ۳۵ کیلو کم کرده البته که رژیم کالری شماری هم داره ولی به بدنش فرم داده کمرش باریک شده و..... از الان شروع کنی حداقل ۲۰ کیلو کم کردی

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
برو اینستا پیچ پریجهان بادیگرام رو فالو کن یه مربی ورزش تحصیلکرده و خیلی با دانشه کارش عالیه خواهرم ...

میشه لینکشو بزاری ابجی؟

خدایاتوبساز تو بسازی قشنگ تره...  
من کلا وعده غذاییم یکیه اشتها زیادی هم ندارم بخدا الکی چاق میشم بیشترشم مال استرسه

خوب این اشتباهه باید کالری مجازتو بین ۳ وعده اصلی و ۳ میان وعده تقسیم کنی

به این قرص لاغری و دمنوش فلان و اعتماد نکن دم عروسیت مریض میشی

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
من کلا وعده غذاییم یکیه اشتها زیادی هم ندارم بخدا الکی چاق میشم بیشترشم مال استرسه

جدی

چ بدشانسی خاهر

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻