2777
2789

توروخدا اگه میتونید کمکم کنید از ورزش گرفته تا رژیم دکتر نیوشا دارو گیاهی خاکشیر دانه چیا کالری شماری

افتیمون لاک و زیره دمنوش آبلیمو آب جوش جعفری سیر هر چی بگید استفاده کردم نشد که نشد حالا واقعا تصمیم گرفتم زود لاغر بشم تا منم مثل عروسای دیگه لباس قشنگ بپوشم... خیلی اذیتم خیلی زیاد... قدم 168 هستش وزنمم از دو هفته پیش دو کیلو زیاد شده در صورتی که رژیم کم خاری گرفتم... خواهش میکنم هر اقدامی برای لاغری هست بگید بهم خواهش میکنم ازتون... حالام با ی کانال آشنا شدم میگه با قرص و پودر و ژل چیلی میتونی لاغر بشی ک مال شرکت عطار باشیه... نمی‌دونم اعتماد کنم یا ن خیلی افسرده شدم... کمکم کنید خواهش میکنم...

خدایاتوبساز تو بسازی قشنگ تره...  

چند کیلویی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیز 

من قدم 162 بود وزنم 70 

تقریبا 3 ماه پیش تصمیم گرفتم لاغر شم

قند و شکلات و شیرینی‌جات رو کلا حذف کردم به جاش کشمش شکلات تلخ با چایی و دم نوش می خوردم

روغن غذام کم کردم نون سفید و برنج هم کم می خوردم 

هر روزم 1 ساعت پیاده روی و نیم ساعت حلقه کمر میزدم 

الان وزنم 60 شده راضیم و همه چی هم میخورم ولی بعدش ورزش می کنم بسوزه البته مهم ترین چیز اراده بود 

دو هفته پیش خودمو کشیدم صدو یک بودم الان شدم صد و سه البته کیست تخمدان دارم هفت روز از موعدم گذشت امروز پریود شدم بدنمم ب شدت شله و آبکی بازم وزن کم نمیکنم 

اوایل بیخیال بودم نامزدم می‌گفت زن تپل دوست دارم اما حالا خودم از خودم بدم میاد میترسم اونم از خجالت بهم نگه چون چند وقته میگه بخاطر سلامتیت میگم یکم تپل شدی شکمتو آب کنی خوب میشی 

ببین عزیز  من قدم 162 بود وزنم 70  تقریبا 3 ماه پیش تصمیم گرفتم لاغر شم قند و شکلات و ش ...

باور کن هر روز خدا پیاده روی ام روزی یک ساعت راه میرم همشم توی خونه تحرک دارم وزنم بیشتر شده کمتر نشده