2777
2789
عنوان

عشق یکطرفه وحشتناک و مخرب خواهشا بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 61 پست
منم سر نماز به خدا میگم آرامش منو در راستای حکمت خودت قرار بده اگه به صلاحم نیست پس راحتم کن عذابم ن ...

چقدر قشنگ گفتی 

خدا که بد بنده هاشو نمیخواد عزیزم این آدمای پست فطرت هستن که چنین افکاری دارن

افرین بهت که هنوز با خدا دوستی 

انشالله که یک نشونه و راهی خدا و امام رضا برات بفرستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر قشنگ گفتی  خدا که بد بنده هاشو نمیخواد عزیزم این آدمای پست فطرت هستن که چنین افکاری دارن ...

انشاالاه عزیزم❤🌹

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
خواهش میکنم عزیزم واست دعا میکنم تو میتونی بهش برسی پس نا امید نباش خونشون تهرانه؟ 

نه خانوادش تهرانن خودش تو استان ما کار و زندگی میکنه

خیلی بهم فشار اومد رفتم بهش گفتم الانم دو سال و خورده ایه دوستیم ولی تو اگه میدونی طرف دختربازه نگ ...

نه نیست....خوشبحالت چه شانس اوردی،،،وقتی گفتی درجا قبول کرد؟! الان منت و اینا نمیذاره؟ قصدتون ازدواجه شما؟

نه نیست....خوشبحالت چه شانس اوردی،،،وقتی گفتی درجا قبول کرد؟! الان منت و اینا نمیذاره؟ قصدتون ازدواج ...

اولش که گفتم ۶۰ درصد قبول کرد بعد بیشتر معاشرت کردیم که با اخلاقای هم آشنا بشیم بعد یه ماه تصمیممونو گرفتیم

نه هیچی نمیگه الان.خودش میگه خودمم اون موقع خواستم که باهات ادامه دادم وگرنه میگفتم نه.

ازدواج فعلا نه بعدا فکرشو می کنیم چون من میخوام بعد لیسانسم کنکور بدم سنمم کمه نمیخوام درگیر بشم

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
اولش که گفتم ۶۰ درصد قبول کرد بعد بیشتر معاشرت کردیم که با اخلاقای هم آشنا بشیم بعد یه ماه تصمیممونو ...

شما از من بزرگتری درسته؟ من بیست سالمه

شما از من بزرگتری درسته؟ من بیست سالمه

بله ۲۲ سالمه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
 چه خوب که تونستی اون دوران خودتو حفظ کنی و درس بخونی

مسخره است اگه غیر از اینکارو کنی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
لطفا بگو چطوری تو اون تایم به خودت مسلط بودی و درس خوندی؟

به راحتی

مگه همه چیز خلاصه میشه تو یه نفر؟؟ سرتو با چیزای دیگه گرم کن و به این فکر کن شابد اگه باهاش هم کلام شی مثه اون آقا برای من ایشونم جذابیتش از دست بده

به راحتی مگه همه چیز خلاصه میشه تو یه نفر؟؟ سرتو با چیزای دیگه گرم کن و به این فکر کن شابد اگه باها ...

پس واسه شما صرفا علاقه به اون آقا بوده نه عشق درسته؟

پس واسه شما صرفا علاقه به اون آقا بوده نه عشق درسته؟

عزمزمه برای شما هم عشق نیست

عشق یر اثر شناخت ایجاد میشه این حس شما هیجانات بیمارگونه است

عزمزمه برای شما هم عشق نیست عشق یر اثر شناخت ایجاد میشه این حس شما هیجانات بیمارگونه است

هیجانات بیمار گونه چی هست؟

هیجانات بیمار گونه چی هست؟

چی میدونی ازش که فکر میکنی عاشقی!

وقتی هیچ ارتباطی وحود نداشته اسمش عشق نیست خیالت راحت