2777
2789
عنوان

عشق یکطرفه وحشتناک و مخرب خواهشا بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 61 پست
بخدا منم وضعیتم تقریبا مثل توعه ولی من چند سال وقت گذاشتم  چنبار باهاش حرف زدم ولی نمیشه  ...

خیلی دلم میخوادش گناه دارم بخدا

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم میخوادش گناه دارم بخدا

مامان بابات خبر دارن ؟

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
با سختی ها😭 درکت میکنم خیلییی بهت شبیهم نگران نباش فان مع العسر یسرا 

دلم برا جفتمون میسوزه شما چند سالتونه؟! الان چطورباهاش کنار اومدین؟! 

من زمانیکه دانشجو بودم جزو خوشگلترین های دانشگاه بودم یعنی اینطور بگم باوجودیکه اصلا شیطون نبودم و شلوغ کاری نمیکردم ولی یه دانشگاه منو می‌شناخت

یادمه یه پسری بود تو دانشگاهمون خیلی جذاب بود قد بلند خوشگل جذاب هیکلی برق میخوند

همش دوست داشتم اونم بهم توجه کنه ولی اون یه نفر اصلا بهم توجه نمی‌کرد

تا بعد از دانشگاه یه سری نمیدونم چطور منو پیدا کرد و خواست باهام آشنا شم

باور کن دهن باز کرد حرف بزنه تمام آرزوهام خراب شد و خودم بیخیالش شدم😅

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من زمانیکه دانشجو بودم جزو خوشگلترین های دانشگاه بودم یعنی اینطور بگم باوجودیکه اصلا شیطون نبودم و ش ...

از صداش خوشت نیومد ؟

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
دلم برا جفتمون میسوزه شما چند سالتونه؟! الان چطورباهاش کنار اومدین؟! 

هیچ جوره باهاش کنار نمیام

افسرده شدم

خیلی خیلی سخته😭☹️🥺

دلم فقط اونو میخواد

به خدا میگم خدایا هرچی خوبم بگی،، بگی تیلیریاردر میشی

عمرت 1200 ساله ولی به اون نمیرسی نمیخوام

مالی عادی باشم

عمرمم همون 80،90 سال ولی بهش برسم😭😭😭😔

مامان بابات خبر دارن ؟

نه خانوادم نیمه مذهبی هستن اما فقط تو حرف و تعصب...تنها کسی که تو خونه نماز میخونه منم..خیلی حفظ ظاهر میکنم ولی بد اخلاق شدم تمام روز تپش قلب دارم؛حتی وقتی قبلا خیلی افسرده بودم هم نفهمیدن تا وقتی که کسی که میدونست به زور بردم پیش روانشناس و روانپزشک 

هیچ جوره باهاش کنار نمیام افسرده شدم خیلی خیلی سخته😭☹️🥺 دلم فقط اونو میخواد به خدا میگم خدایا ...

منم ... پول و ثروت زیاد رو بدون اون نمیخوام😢

من زمانیکه دانشجو بودم جزو خوشگلترین های دانشگاه بودم یعنی اینطور بگم باوجودیکه اصلا شیطون نبودم و ش ...

چه خوب که تونستی اون دوران خودتو حفظ کنی و درس بخونی

ان شا الله بهش برسی عزیزم تا حالا حضوری دیدیش  یا مجازی عاشقش شدی

مجازی ولی باهاش حرف هم زدم قبلش البته همینم مجازی بود