طبق معمول جز اینجا جایی رو نداشتم...تو خونه خیلی بد اخلاق و مضطرب هستم میدونم که اون علاقه ای به من نداره و خیلی خوشکل تر از من هم دورش هس فاصلمون زیاده دوست دارم داشته باشمش نمیدونم اصلا نامزد داره یا نه نماز هامو اول وقت میخونم تو قنوت دعا میکنم اگر هم حکمتی باشه خب داره منو نابود میکنه... یه آزمون مهمی هم دارم ولی اصلا حالم خوب نیست😔خدا خیلی منو اذیت میکنه دو ماهه تپش قلب دارم و فقط با داروی روانپزشک میتونم غذا بخورم دارو نباشه از ضعف برم تو کما هم نمیفهمم بچه ها خواهشا کمکم کنید امیدم به اینجاست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نماز شب بخون تا ارامش بگیری خودت رو سرگرم کن نذار بی کار بشی که همش بهش فکرکنی وقتی اذیت شدی ...
ممنون نماز شب بلد نیستم ولی تو نت سرچ میکنم ...تاثیر زیادی داره؟ نمیدونم چیکار کنم هدا بهم توجه کنه..من قربانی ت..ز محارم بودم ولی ناراحتی اون واسم هیچ شده و الان فقط درگیر همینم
اره سرچ کن خیلی عالیه واقعا تو سکوت نیمه شب با خدا باش خدا اگه صلاح بدونه درست میکنه اصرار ن ...
منم سر نماز به خدا میگم آرامش منو در راستای حکمت خودت قرار بده اگه به صلاحم نیست پس راحتم کن عذابم نده ...همین خدایی که دارم میپرستمش منو تو یه برهه از زندگیم تو چاه تجاوز محارم انداخت ولی من هنوزم به این خدا التماس میکنم و نماز میخونم