2777
2789
عنوان

عشق یکطرفه وحشتناک و مخرب خواهشا بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 61 پست

نماز شب بخون تا ارامش بگیری 

خودت رو سرگرم کن نذار بی کار بشی که همش بهش فکرکنی

وقتی اذیت شدی دستت رو مشت کن بگو فکرکاذب کافیه و بعد هم بگو لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم خیلی ارامبخشه

اگه میتونی واسطه ای چیزی جورکن تا از بلاتکلیفی دربیای

😧😧😧😥😥😥چه کاری از دستمون برمیاد...هیچی

عزیزم خدا توی ثانیه ای اگر بخواد برات حلش میکنه

واسه خدا فکر کردی کاری داره؟حتی اگر تو قطب شمال باشی و اون قطب جنوب

پس امید وار باش و از خدا بخواه و دعا کن

از کجا میدونی قرار نیست با این آدم ازدواج کنی

که خدا فکرشو انداخته تو سرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز شب بخون تا ارامش بگیری  خودت رو سرگرم کن نذار بی کار بشی که همش بهش فکرکنی وقتی اذیت شدی ...

ممنون نماز شب بلد نیستم ولی تو نت سرچ میکنم ...تاثیر زیادی داره؟ نمیدونم چیکار کنم هدا بهم توجه کنه..من قربانی ت..ز محارم بودم ولی ناراحتی اون واسم هیچ شده و الان فقط درگیر همینم

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
عزیزم خدا توی ثانیه ای اگر بخواد برات حلش میکنه واسه خدا فکر کردی کاری داره؟حتی اگر تو قطب شمال باش ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم ممنونم ازت❤❤❤من اینجا و شمارو نداشتم چیکار میکردم

تا حالا یکطرفه عاشق شدی؟! خب چطوری تونستی بگی بدرک و واسه خودت تمومش کنی؟! من خیلی احساساتی ام اصلا ...

آره من شدم

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
ممنون نماز شب بلد نیستم ولی تو نت سرچ میکنم ...تاثیر زیادی داره؟ نمیدونم چیکار کنم هدا بهم توجه کنه. ...

اره سرچ کن 

خیلی عالیه واقعا تو سکوت نیمه شب با خدا باش

خدا اگه صلاح بدونه درست میکنه اصرار نداشته باش بسپار به حکمت خدا

اگه یک وقتی نشد بدون صلاح ندونسته شاید بدبخت میشدی شاید عشقت نصفه نیمه و به بدترین نحو تموم میشد و اونجا بدضربه ای میدیدی  

البته دور ازجون فقط مثال زدم از آگاهی خدا که بنده هاش هیچی نمیدونن و فقط اصرار دارن برای رسیدن به یک حاجت

ارامش خودت رو حفظ کن

چی شد چیکار کردی

خیلی بهم فشار اومد رفتم بهش گفتم

الانم دو سال و خورده ایه دوستیم

ولی تو اگه میدونی طرف دختربازه نگو

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
الکی وقتتو روحتو هدر بده تکلیفتو با خودت روشن کن خیلی غیر مستقیم بهش بگو ببین دوست دختر داره یا نه ش ...

ممنون از حضورت...خط اولت حق بود ❤حالم خوب شد با کامنتی که گذاشتی فک کنم از عکست حساب بردم

اره سرچ کن  خیلی عالیه واقعا تو سکوت نیمه شب با خدا باش خدا اگه صلاح بدونه درست میکنه اصرار ن ...

منم سر نماز به خدا میگم آرامش منو در راستای حکمت خودت قرار بده اگه به صلاحم نیست پس راحتم کن عذابم نده ...همین خدایی که دارم میپرستمش منو تو یه برهه از زندگیم تو چاه تجاوز محارم انداخت ولی من هنوزم به این خدا التماس میکنم و نماز میخونم