الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا رو شکر که خوبی.نیامدی هنوز؟با اینکه خاموش دنبالت میکردم ولی پابه پات گریه کردم و فکرم پیشت بود ک ...
مرسی گلم . نه برنگشتم . زندگیم اینجاس . هجده سال اینجا بودم ، پنج سالش تو بچگی . همسرم خیلی خوب بود . بهترین دوستم بود . خیلی سخته اما هیچ چاره ای نداره . ممنون مهربونم
اگه دوست داشتی جواب بده و اگه فوزولی تلقی نکردی.چرا تو این ۱۲ سال به بچه فکر نکردی شاید الان ه ...
خودمون از اول نخواستیم بچه . فکر میکردم داشتم بهتر بود اما یکم که زمان گذشت احساس کردم بهتره که ندارم چون خیلی دلم به درد میومد که بخواد بدون پدر باشه و من با این ناراحتی بخوام در حقش کم بزارم .
[QUOTE=233204289]خودمون از اول نخواستیم بچه . فکر میکردم داشتم بهتر بود اما یکم که زمان گذشت احساس کردم بهتره که ندار ...خدا پشت و پناهت باشه و همسر نازنینتون رو قرین رحمت قرار بده
خدایا شکرت از صمیم قلب به خاطر همه چی هم داشته هام، هم نداشته هام