2777
2789
عنوان

سفر ترکیه

226 بازدید | 16 پست

سلام 

دوستانی که تجربه سفر به ترکیه رو دارن اوایل اردیبهشت هوای ترکیه چطوره ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم استانبول اگه تشریف میارید هوا خوبه

کمی روزا گرمه بخاطر افتاب ولی ازاردهنده نیست

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
سلام عزیزم ، مرسی میگذرونم، زیر آسمون خدا و سرگرم زندگی. ممنون که به فکرمی عزیزدلم

خدا رو شکر که خوبی.نیامدی هنوز؟با اینکه خاموش دنبالت میکردم ولی پابه پات گریه کردم و فکرم پیشت بود که چطور تک و تنها تو غربت غم بزرگی رو تحمل کردی

خدایا شکرت از صمیم قلب به خاطر همه چی هم داشته هام، هم نداشته هام  
عزیزم استانبول اگه تشریف میارید هوا خوبه کمی روزا گرمه بخاطر افتاب ولی ازاردهنده نیست

عزیزم شما ساکن استانبول هستین ؟

نیاز هست لباس گرم بیارم ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم شما ساکن استانبول هستین ؟ نیاز هست لباس گرم بیارم ؟

بله ما استانبول هستیم

والا من چون خیلییی گرمایی هستم الان هوا برام اوکیه

ولی همسرم غروب یه سوییشرت سبک میپوشن

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
خدا رو شکر که خوبی.نیامدی هنوز؟با اینکه خاموش دنبالت میکردم ولی پابه پات گریه کردم و فکرم پیشت بود ک ...

مرسی گلم . نه برنگشتم . زندگیم اینجاس . هجده سال اینجا بودم ، پنج سالش تو بچگی . همسرم خیلی خوب بود . بهترین دوستم بود . خیلی سخته اما هیچ چاره ای نداره . ممنون مهربونم 

مرسی گلم . نه برنگشتم . زندگیم اینجاس . هجده سال اینجا بودم ، پنج سالش تو بچگی . همسرم خیلی خوب بود ...

اگه دوست داشتی جواب بده و  اگه فوزولی تلقی نکردی.چرا تو این ۱۲ سال به بچه فکر نکردی شاید الان همدم خوبی برات میشد؟؟

اگه دوست داشتی جواب بده و  اگه فوزولی تلقی نکردی.چرا تو این ۱۲ سال به بچه فکر نکردی شاید الان ه ...

خودمون از اول نخواستیم بچه . فکر میکردم داشتم بهتر بود اما یکم که زمان گذشت احساس کردم بهتره که ندارم چون خیلی دلم به درد میومد که بخواد بدون پدر باشه و من با این ناراحتی بخوام در حقش کم بزارم . 

[QUOTE=233204289]خودمون از اول نخواستیم بچه . فکر میکردم داشتم بهتر بود اما یکم که زمان گذشت احساس کردم بهتره که ندار ...خدا پشت و پناهت باشه و همسر نازنینتون رو قرین رحمت قرار بده

بله ما استانبول هستیم والا من چون خیلییی گرمایی هستم الان هوا برام اوکیه ولی همسرم غروب یه سوییشرت ...

عزیزم یک سوال. الان ک استانبول بارونیه و من کلی هزینه کردم بلیط و‌.. گرفتم دارم میام.‌نمدونستم بارون میاد. میشه اصلا برم جاهای دیدنیش مثه ایاصوفیه و.... یا باران زیاده و نمیشه بیرون رفت اصلا؟

عزیزم یک سوال. الان ک استانبول بارونیه و من کلی هزینه کردم بلیط و‌.. گرفتم دارم میام.‌نمدونستم بارون ...

سلام عزیزم نگران نباش راحت میتونی همه جا بری و از بارون هم لذت ببری. فعلا افتابیه چندروز