barlyaz مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 1536 عنوان از بین این عطرها اگه میتونستین کدوم رو انتخاب میکردین 1056 بازدید | 23 پست بوی شیک با ماندگاری بالا و مخصوص فصل سرد و پاییز تند نباشه 1401/01/21 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99861 ماندکاری بالا وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
barlyaz مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 1536 ماندکاری بالا نه ازبین این عطرها عکس فرستادم ببین
barlyaz مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 1536 ساواج دیور....اونتوس کرید....عشقای منن رایحه اش چطوره
اسرارآمیز10 عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2495 رایحه اش چطوره بوهای جفتشون سرد و دلنشین....نه خیلی تند و زننده...نه خیلی ملایم....ساواج دیور ک اصلا خیلی معروفه...جانی دپ تبلیغشو میکنه...بعد وقتی ک میمونن رو لباست بوشون عجیب غریب خوب میشه😍
barlyaz مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 1536 بوهای جفتشون سرد و دلنشین....نه خیلی تند و زننده...نه خیلی ملایم....ساواج دیور ک اصلا خیلی معروفه... ... خیلی سخت پسندم یه فرصت پیش اومده عطر اورجینال بخرم میخام بهترین رو داشته باشم از بین این دوتا که گفتی کدوم بهتره
mamanefarnam عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 918 سلام دوست عزیز.همونطورکه مطلع هستید توفصول سردباید عطرهای گرم استفاده کرد.اگرخانم هستین ک ساواژ تامفورد باعطرهای تندوگرم مناسب شمانیست.ولی اگراقاهستید این عطرهای رایحه هاشون مردونه ست.کرید اوونتوس رایحه ی خنک وتلخ داره.مناسب فصل سردنیست.لامور لالیک روپیشنهادمیکنم اگرخانم هستید. توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
barlyaz مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 1536 سلام دوست عزیز.همونطورکه مطلع هستید توفصول سردباید عطرهای گرم استفاده کرد.اگرخانم هستین ک ساواژ تامف ... من یه شهر خیلی گرم زندگی میکنم زمستونش هوا بهاری میشه ینی بیشتر گرمهیه عطر خنک میخام
اسرارآمیز10 عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2495 خیلی سخت پسندم یه فرصت پیش اومده عطر اورجینال بخرم میخام بهترین رو داشته باشم از بین این دوتا ... منم خیلیییی سخت پسندم....جفتش سلیقه منه...بجز اون دوتا مونت بلانک فوق العادس.....دراکار....مارکو....کارتیر پاشا..بلک بارکد..اینا همشون مورد علاقه منن بشددددت
اسرارآمیز10 عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2495 من یه شهر خیلی گرم زندگی میکنم زمستونش هوا بهاری میشه ینی بیشتر گرمه یه عطر خنک میخام اونتوس خنکه و باکلاس