2777
2789

سلام یه نفر میگف چله حدیث کسا خونده هروز به اب و نبات فک کنم بعد خوندن فوت میکرده 

بعد عموش که دورازجونمون سرطان معده داشته خورده شفا پیدا کرده 

و چله زیارت عاشورا به روش حق شماس میگن ررررد خور نداره 

فقط سخته حتتتما باید طبق چیزی که گفته بری 

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یه نفر میگف چله حدیث کسا خونده هروز به اب و نبات فک کنم بعد خوندن فوت میکرده  بعد عموش که ...

حدیث کسارو خوندم اپا جوتب نگرفتم چله حق شناسو نمیتونم درگیری دارم تو خونم اصلا وقتم ازاد نیست شباهم دور از جون شما جنازه ام اما نایب گرفتم داره ب نیت دخترم میخونه دعا کن حاجتمو بده

حدیث کسارو خوندم اپا جوتب نگرفتم چله حق شناسو نمیتونم درگیری دارم تو خونم اصلا وقتم ازاد نیست شباهم ...

عزیز جون خدا بحق این شبای عزیز زود زود سلامتی کاملشو بده 

سی هزار تا استغفار بگو و نیت کن که خدایا اگر من یا اجدادم یا اطرافیانم کاری کردم دونسته یا ندونسته که باعث این مشکل در دخترم شده من ازتمام وجودم و ازصمیم قلبم استغفار میکنم 

هرررچقد میتونید استغفار کنید میگن صلوات و استغفار خیلی خیلی عالیه 

قران هم فوق العادس من شنیدم برای نرجس خاتون مادر امان زمان ع هدیه کنید 

و 124 هزار صلواتم عااالیه بانو جان 

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت
عزیز جون خدا بحق این شبای عزیز زود زود سلامتی کاملشو بده  سی هزار تا استغفار بگو و نیت کن که خ ...

اتفاقا دارم ۱۲۴۰۰۰ تارو انجام میدم رسیدم ب ۱۸۰۰۰ تا میتونم صلواتام تموم شد استغفار بردارم اخه وقت نمیکنم اصلا دعا کنید با نفستون برای حورای من ممنونم ازت واقعا صلوات حاجت میده دلم فقط ب این خوشه ..

اتفاقا دارم ۱۲۴۰۰۰ تارو انجام میدم رسیدم ب ۱۸۰۰۰ تا میتونم صلواتام تموم شد استغفار بردارم اخه وقت نم ...

انشاالله زود زود خدا دلتونو شاد میکنه بانو جون 

میتونید صلواتارو تمام کنید بعد استغفارو شروع کنید 

بعد شب قدر که شد 

سه تا شبه دگ 

هر سه شب اینو انجام بدین حتما و واسه کسی که اینو اموزش داده هم دعا کنید 

یه سوره واقعه بخونید بعد یه سوره توحید و 7 مرتبه یا الله 

حتما حتنا انحام بدین ازززته قلبتون دعا کنید عالیه 

اتفاقا دارم ۱۲۴۰۰۰ تارو انجام میدم رسیدم ب ۱۸۰۰۰ تا میتونم صلواتام تموم شد استغفار بردارم اخه وقت نم ...

انشالله هر چه زودتر دختر گلت خوب بشه و دل شما شاد 

عزیزم ما هم میتونیم تو خوندن بقیه صلوات همرایت کنیم ؟ 

انشالله هر چه زودتر دختر گلت خوب بشه و دل شما شاد  عزیزم ما هم میتونیم تو خوندن بقیه صلوات همر ...

نمیدونم میشه یا نه اما میتونید با نفس گرمتون ب نیت دخترم هر تعداد ک در توانتون هست صلوات بفرستید ممنونم از شما بخدا خیلی مهربونید اللهی هیچوقت درد بچتونو نبینید

حتما انجامش میدم و دعا میکنم اون شخصو حاجت میده این ختم؟؟؟

ببنید من یه فایل صوتی دارم یه شخص گفته اینو منم انجام دادم سال قبل 

و این یه رازه میگه یه سره 

دعا کنید و به خدا بسپارید خداوند خیلی بخشنده هست 

بعد نمیدونم بیماری دخترتون چیه اما یه کتابی هست قشنگ عامل بیماری هارو نوشته 

مثلا بیماری سرطان از نبخشیدن خود و دیگرانه

یا مثلا تیروئید از بغض زیاد گلو هست 

اسم کتاب شفای زندگی لوییز هی

ببنید من یه فایل صوتی دارم یه شخص گفته اینو منم انجام دادم سال قبل  و این یه رازه میگه یه سره& ...

دخترم مشکل مفده و روده داره دو ستل اواره ام تو دکترا خواب خوش نیومده ب چشمم من اینو انجام میدم و برای شماهم دعا میکنم میشه شب احیا دختر منو دعا کنید.شما از این ختم حاجت گرفتید؟

الهی خدا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکنه. ۷۰ حمد شفا هم خوبه دعای مشلول با توجه به معنی با دل شکسته خوبه. خانمی همینجا گفتن که هنگام سحر زیر آسمان بدون سقف مادر سر برهنه بشینه و در حق فرزند بیمارش دعا کنه جواب میده. نمیدونم چقدرش درسته ولی انشاالله خدا به دلتون نگاه میکنه منم التماس دعا دارم برای بیمارم

نمیدونم میشه یا نه اما میتونید با نفس گرمتون ب نیت دخترم هر تعداد ک در توانتون هست صلوات بفرستید ممن ...

عزیزم من برای سلامتیشون هزار تا صلوات و ۱۲ حمد شفا میفرستم انشالله خبر سلامتیشون بهمون بدین  برای شفای من حقیر هم دعا کنید 😍