2777
2789

اولیش خودم میگم یه سری یه مرده افتاده بود دنبالم می‌گفت دوست پسر دزد قاچاقچی نمیخوای یه سری دیگه هم به مرده مسنی جلوتر ازم می‌رفت از تو جیبش پول درمی‌آورد مینداخت جلو پام خیلی خدا بهم رحم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشگاه میرفتم بادوستم یه روز دیدم یه شاسی بلنده داره رد میشه همین که مارو دید زود دور زد ازکنارم رد شد میگفت خانم شماره میدی بخدا همین فردا میام خاستگاریت😐یه کتابخونه بود اون نزدیکا زود با دوستم رفتیم توش تا پسره رفت

یکی دیگم یبار یه مرده افتاده بود دنبالمون هرجا میرفتیم میومد منم به دوستم الکی گفتم مهسااا چاقو داری توکیفت کار دارم باهاش بلند گفتم مرده بشنوه

دوستمم گفت آره دارم میخوای چیکار

بعد یه پیره زنه داشت رد میشد از کنارمون آروم اومد گفت ول کن دخترم شر درست نکن بزار گمشه بره جوونی تو🤣🤣🤣😂خندم گرفته بود بدبخت پیره زنه باور کرد میخوام با چاقو بزنمش😂😑

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️