2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخوانش یا بندش؟  دفرمه نشد ؟

استخوانش 

کلا کبود وسیاه هم شده بود ،ورم هم داشت 

خیلی درد میکرد طوری که دست نمی‌تونستم بهش بزنم😣

زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست من شاه شطرنجم 
من انگشت کوچیکم شکسته بود  یه ماه تو گچ بود فقط

منم انتهای انگشت کوچیکه پام استخوان گردی هست اون شکسته گف یک ماه تو گچ باشه.امروز بعد ۱۲ روز عکسش گرفتم همونجوری بود

آخر انگشت کوچیکه پا یه استخوان گرد مانند هست اون شکسته

زود خوب میشه نگران نباش فقط زیاد وزنتو ننداز روی پات حسابی رعایت کن یک ماهه خوب خوبه 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

زود خوب میشه نگران نباش فقط زیاد وزنتو ننداز روی پات حسابی رعایت کن یک ماهه خوب خوبه 

این پای بیچارم این سومین باره میشکنه جای قبلیا هنوز خوب خوب نشده بود😣

استخوانش  کلا کبود وسیاه هم شده بود ،ورم هم داشت  خیلی درد میکرد طوری که دست نمی‌تونستم ...

سخت ترین شکستگیه چون خیلی ظریفه من توی تصادف ساعد دستم در حد قطع عضو پکید چندین بار عمل کردم اون به کنار  دوتا انگشت اخری دستم لای شیشه قیچی شد  اونی که فاصله بین دو بنده طبیعیه اون که نزدیک خود بنده دفرمه شده 😑 چقدر این فسقاه انگشت و عمل کردم و درست نشد 🤕😔

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

سخت ترین شکستگیه چون خیلی ظریفه من توی تصادف ساعد دستم در حد قطع عضو پکید چندین بار عمل کردم اون به ...

باور میکنید انگشتم رو اون پزشک  انقد بد جا انداخته  کلا انگشتم کجه وقتی انگشتام بهم میچسبونم فاصله میوفته کلا کجه😭⁦☹️

زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست من شاه شطرنجم 
باور میکنید انگشتم رو اون پزشک  انقد بد جا انداخته  کلا انگشتم کجه وقتی انگشتام بهم میچسبو ...

🤧🤧 منم انگشت حلقه و کناریشه انگشت حلقم قشنگگگگ اصلا نگار نه انگار اما کناریش 😑 مجردم به فکر عکس سمیم که همه عروس دامادا بعد عقد میگیرن 🤣🤣🤣🤣( مزاح بود )

ریپ نزن اقا،تو چیگی اینجا تو سایت زنان و بزایمان، خجالتم خوب چیزیه،نکنه حامله ای

اولا من تو مطالب عمومی شرکت میکنم دوما بی شعوری مثل شما که توهین میکنید نباید اینجا باشن

طراح سازه-kurd