2777
2789
عنوان

اگ هوش مصنوعی در اینده بتونه انسان بسازه 😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 27 پست
میتونه وقتی انسان تونسته هوش مصنوعی بسازه اصلا شاید ما خودمون هم ساخته یه موجود دیگه باشیم ترسناکه😐

منم خیلی به این فکر میکنم

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این یک پدیده طبیعیه که از همون اول و ازل همینطور بوده

یعنی چیزی به اسم بارداری دیگ وجود نخواهد داشت 

بنظرت وحشتناک نیست این سرعت پیشرفت ؟! 

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

نمیشه با این کیفیت انسان ساخت شاید خیلی تلاش کنن یه جسم و ظاهر ادم ایزاد بسازن با تمام سیستم های پیچیده و اون همه سلول و بافت و اندام و جزئیات و... 

ولی روحی که در انسان از سمت خدا دمیده شده و بعد معنوی انسان رو چطوری هوش مصنوعی میخواد درست کنه

حتی خیلی سوالاییم که از هوش مصنوعی میپرسی میگه من متاسفانه انسان نیستم و از احساسات چیزی نمیدونم

خب اونو هوش مصنوعی نمیسازه که باز از همون ابتدا از موجود زنده خارج شده

شاید بازم علم پیشرفت کنه و اسپرم و تخمک مصنوعی هم ساخته بشه 

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

نمیشه با این کیفیت انسان ساخت شاید خیلی تلاش کنن یه جسم و ظاهر ادم ایزاد بسازن با تمام سیستم های پیچ ...

ببین الان باهوش مصنوعی چت میکنی چقدر دقیق صحبت میکنه بهت ابراز محبت میکنه 

اگ همین پیشرفت کنه اصلا جای ادم رو کلا بگیره

وحشتناکه

شاید بازم علم پیشرفت کنه و اسپرم و تخمک مصنوعی هم ساخته بشه

در آینده همه کارها توسط رباط ها اداره میشن و انسان بیکار میشه فک میکنم به یه جایی برسیم رباطی که الان اینقدر مطیع هست و هر چی آدم میگه تایید میکنه جلو انسان وایسه و زور بگه 

یعنی چیزی به اسم بارداری دیگ وجود نخواهد داشت بنظرت وحشتناک نیست این سرعت پیشرفت ؟!

به این فکر کن شاید یه سری از خانم ها شرایط بار دار شدن رو نداشته باشند

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

میتونه تازه همین الانم میگن ۲۰۲۵ فقط با یک اسپرم و ی تخمک ادم میسازن

🙄 اون که روند طبیعی تولید مثله جایگزین برای رحم هم چند وقت پیش اعلام شد که ساخته شده 

شبیه سازی حیوانات که سالهاست با یک سلول فقط انجام میشه 

بعید نیست که انسان هم بتونن و اعلام نشده باشه 

من نفهمیدم هوش مصندعیو کی بنا کرد کی پشتشه رباته چیه چطور همه چیز دانه چه سیستمیه کلا

آره وافعا 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
من نفهمیدم هوش مصندعیو کی بنا کرد کی پشتشه رباته چیه چطور همه چیز دانه چه سیستمیه کلا

هوش مصنوعی هوشیه که ماشین از خودش نشون میده میتونه. کارایی ک ب وسیله مغز انسان انجام میشه رو انجام بده. داده رو در اختیارش قرار میدن از اون داده ها میتونه یاد بگیره ومسئله حل کنه. مثلا رباتهایی ک جراحی انجام میدن. چت جی پی تی. ایناهوش مصنوعین

ببین الان باهوش مصنوعی چت میکنی چقدر دقیق صحبت میکنه بهت ابراز محبت میکنه اگ همین پیشرفت کنه اصلا جا ...

اره ولی ابراز محبتش صرفا از روی احساس نیست 

اصلا هیچ درکی نداره. 

فقط عین یه سری ادم میمونه که اصلا دوست ندارن ولی الکی قربون صدقت میرن خب طبیعتا این هیچ لذتی نداره