2777
2789
@نی_نی_یار_شب     عزیزم بیا این مرتیکه رو جمعش کن چی میخاد سایت رو به گند کشیده

الان نی نی یار بیاد ب خودت اخطار میده بخاطر فحاشی 

اگر سوالی راجع به باشگاه یا ورزش داری ازم بپرس،در خیلی از موارد چون حوصله طرف مقابل رو ندارم اصلا اعلانش رو‌ باز نمیکنم و نخونده پاک میکنم خودت رو اذیت نکن بانو
بی شعور توعه احمق عوضی هستی مرتیکه،میگم ریپ نزن پیامهای قبلت رو دیدم که چیا میگی و...

دروغگو اون مطالب اسکرین بگیر اینجا بزار.دوما لازم نمیدانم با  توی دهن لق هم دهن بشم

طراح سازه-kurd

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالت خوب نیستا ،بنده خدا حرفی نزد که

حال تو خوب نیست که خودت رو قاطی بحث دیگران میکنی،کسی با تو حرف زد؟

ریپ نزن حوصله ندارم،وقتی همین اقا اومد بهت درخواست دوستی داد و هر چرت و پرتی بهت گفت اونوقت میفهمی

ریپ نزن اقا،تو چیگی اینجا تو سایت زنان و بزایمان، خجالتم خوب چیزیه،نکنه حامله ای

عزیزم بی ادبی دیدی ازش تاحالا؟

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
@نی_نی_یار_شب     عزیزم بیا این مرتیکه رو جمعش کن چی میخاد سایت رو به گند کشیده

عزیزم شما ک زودتر فحش دادی خب

این اقا هرچی ک هست اینجا محترمانه نظر داد

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
عزیزم بی ادبی دیدی ازش تاحالا؟

اره چن مدت پیش یکی از دوستان تاپیک زده بود درباره خوابگاه دانشگاه،این اقا اومده بود میگفت اه دوباره دخترا از شهرهای دیگه میان و شهرمون رو به گند میکشن و...

اره چن مدت پیش یکی از دوستان تاپیک زده بود درباره خوابگاه دانشگاه،این اقا اومده بود میگفت اه دوباره ...

خب عزیز دلم اونجا جوابشو میدادی

اینجا خوردش کردی درست نیست عزیزم ک🙂

خب عزیز دلم اونجا جوابشو میدادی اینجا خوردش کردی درست نیست عزیزم ک🙂

جوابشو دادم

اثلا من همین الان لغو کاربری میزنم،این ها چی میخان تو سایت،خدایی زشته مردی گفتنا

بعدم از اینجا ناراحتم که بعضی از خانمها میان و از اینها طرفداری هم میکنن

جوابشو دادم اثلا من همین الان لغو کاربری میزنم،این ها چی میخان تو سایت،خدایی زشته مردی گفتنا بعدم ...

ببین عزیزم تند نرو

خونسردیتو حفظ کن

خود سایت امکان دسترسی بهشون داده

با رفتن شما هیچ اتفاقی نمیفته ک

اینام هستن برا خودشون

ببین عزیزم تند نرو خونسردیتو حفظ کن خود سایت امکان دسترسی بهشون داده با رفتن شما هیچ اتفاقی نمیفت ...

اعصاب برا ادم نمیزارن،حالا باشنم ولی کاری به کسی نداشته باشن نظرات چرت ندن،من که خدایی نکرده با کسی دشمنی ندارم که

دلم میخاس تو اون تاپیک بودی و میدیدی چی میگفت

چی میگی فتیش چیه؟ برا آمبولی چربی گفتم 

دوساله ای؟🥴

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....