2777
2789
عنوان

رفتیم حلقه بخریم نامزدم بهم اجازه نداد که

| مشاهده متن کامل بحث + 45242 بازدید | 782 پست
شما که نمیدیپدر و مادرت میدنبعدم ساعت دامادی یه جور یادگاریه از طرف خونواده دخترنمیشه قبول نکنن که

برا تولدش کادو خریدن یه ساعت تشکر کرد تهش گفت حالا من اینو تقدیم خانومم میکنم.کارد میزدی بهم  خونش نمی اومد.دیگه عادت کردم

خیلی ممنونم عزیزم بیماری قلبی دارم دعا کن این هفته جواب اکو و نوار قلبمو می‌خوام ببرم پیش دکتر مشکلی ...

من یه بار از خانم ام البنین یه حاجت محال گرفتم امشب دوباره دست به دامنش میشم که خودش شفات بده عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا تولدش کادو خریدن یه ساعت تشکر کرد تهش گفت حالا من اینو تقدیم خانومم میکنم.کارد میزدی بهم خونش ن ...

عیب نداره

بذار تقدیم کنه😂

شما بهش بدین به هرحال کادوشو،بعد ازش میگیری😌

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

قبول داری از اول نباید نصف هزینه ی خودت رو میدادی؟

نه عزیزم قبول ندارم 

نسخه نپیچ 

وقتی از اول وضع مالی نداشت نه خودش نه خونواده ش 

وقتی پدرش گفت من حتی یه هزاری برای ازدواج خرج نمیکنم 

وقتی نامادری داشتم منو از خونه بیرون کرده بود 

وقتی سر بار خونه خواهرم بودم 

وقتی پدرم عین خیالش نبود دخترش کجاست 

وقتی چاره ای نداری چون میبینی سر سفره خونه خواهرت هستی و اونم بنده خدا اسیره و تو سریارش هستی 

چاره ای نداری مجبور بودن رو نفهمیدی تا حالا وخداکنه هیچوقت نفهمی چون من با پوست واستخونم کشیدم

نه عزیزم قبول ندارم نسخه نپیچ وقتی از اول وضع مالی نداشت نه خودش نه خونواده ش وقتی پدرش گفت من حتی ی ...

متاسفم برای تمام چیزایی که تجربه کردی.💔😔الان وضع زندگیت بهتره؟خودت راضی هستی؟

خوشبخت بشی دست راستت رو سرم🤣

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

متاسفم برای تمام چیزایی که تجربه کردی.💔😔الان وضع زندگیت بهتره؟خودت راضی هستی؟

ممنونم جان 

نه همونیم 

میدونی وقتی از اول نداری هرچقدر کار کنی باز همونی 

چون هیچوقت این تورم نمی زاره امسال من نفس بکشن 

شاید باورت نشه اونقدر ایده داریم ولی چون سرمایه نداریم همش به شکست می‌کشه 

هردو داریم کار میکنیم 

ولی نمی‌رسیم به تورم به گرونی به قیمت ها همیشه چند پله عقب هستیم 

گاهی وقتها فکر میکنم امسال من که اینقدر تو این دنیا رنج وعذاب میکشن یه آینه عبرت هستن برای کسانی هستند که زندگی خوبی دارن تا مارو ببینن خداروشکر کنن 

نمیدونم اسمش چیه 

کاش این همه عذاب نمکشیدم 

فوت مادرم فوت برادر جوونم  

خیلی عذاب کشیدم از یه طرف خونواده ای نداری ازیه طرف پولم نداری خیلی سخته 

الهی خوشبخت بشی عزیزم 💕 

ممنونم جان نه همونیم میدونی وقتی از اول نداری هرچقدر کار کنی باز همونی چون هیچوقت این تورم نمی زاره ...

خدا کنه هر چه زودتر به تمام خواسته هات برسی.هر کسی تو زندگیش یه غمی داره .یکی بیشتر یکی کمتر .خدا خودش به داد همه برسه