2777
2789
عنوان

کسی بعد از لاپارا ، به روش طبیعی یا کاشت باردار شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2300 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم مهربونم ...سه تا فرشته دارم به لطف خدا ..اولی که گفتم دو ماه بعد لاپاراسکوپی بود ...دومین ب ...

چقدر امیدوارکننده 

به منم دعا کن

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
دکتر چی گفته برا درمانت؟

چیزی نگفت من تو لاپارسکوپی اولم (دوبار لاپرا شدم )تا حدی چسبندگیها باز شد اما گفت روده و آپاندیسو دست نزدم ...بعدم دکترم گفت ایرادش فقط اینه که ممکنه مانع بارداری بشه ..منم که دیگه بچه نمیخوام پس کاریشم ندارم ..

وگفتن چسبندگی داره زیاد میشه وبه طرف کبد وکلیه میره تو سعی کن درمان کنی.

چسبندگی من بعلت پارگی کیست هموراژیک تخمدان راستم  بود که تقریبا بیست سال پیش در اثر نا اگاهی پزشکها در تشخیص کیست ،صورت گرفت ..حتی وقتی منو بردن اتاق عمل فکر میکردن اپاندیسم پاره شده ..درد وحشتناکی داشتم که هیچوقت فراموشم نمیشه ..بعد باز کردن شکمم دیده بودن کیست تخمدان راستم ترکیده و کل شکمم پره خونه شستشوی داخلی دادن اما چند سال بعد که بعلت ناباروری به دکتر مراجعه کردم دکتر با لمس شکمم متوجه چسبندگی شد و گفت عملا تخمدان راستت حرکت نداره که بتونه تخمک رو به لوله فالوپ هدایت کنه ...و با لاپاراسکوپی بعضیاش باز شد ولی کامل نه ...