2777
2789
عنوان

کسی بعد از لاپارا ، به روش طبیعی یا کاشت باردار شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2275 بازدید | 42 پست
قربونت ...مشکلم تخمدان پلی کیستیک بود و یکمم چسبندگی ...تو لاپاراسکوپی تخمدانامو کوتر کردن که تخمک گ ...

وای چقدر پیچیده بوده! خدا رو شکر که ختم به خیر شد و خدا یه فرشته براتون فرستاده☘️☘️☘️خدا حفظش کنه 

سوند هم میذارن ؟چند روز بستری بودی؟از بینی هم شلنگ میذارن؟ خیلی میترسم از اتاق عمل 

من لاپاراسکوپی تشخیصی تخمدان و رحم انجام دادم ...ظهر انجام دادم عصر مرخص شدم ..نه عزیزم سوند اینا نداشت ...بیهوشی داره ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر پیچیده بوده! خدا رو شکر که ختم به خیر شد و خدا یه فرشته براتون فرستاده☘️☘️☘️خدا حفظش کنه&nb ...

فدات بشم مهربونم ...سه تا فرشته دارم به لطف خدا ..اولی که گفتم دو ماه بعد لاپاراسکوپی بود ...دومین بارداریمم ده سال بعد با آی یو آی که خدا دوقلو بهم داد ...

فکر نکنم سوند بخواد! اینقدرا عملش سنگین نیست! 

من با این شرایط دو قلو سزارین شدم تا پای مرگ رفتم به خاطر چسبندگی لخته وارد خونم شده بود مرگ رو با چشام دیدم الان هم خیلی میترسم بلایی سرم بیاد

آره ۶سالشونه از ترس نتونستم چسبندگیرودهبهرحم  رو درمان کنم پس فردا وقت دکتر دارم

خداروشکر مال منم هفت و نیم ساله ان ....مگه چسبندگی اذیتت میکنه؟چون منم روده ام به آپاندیس و تخمدان راستم چسبندگی داره اما اذیتم نمیکنه منم کاری باهاش ندارم ....

انداختم عزیزم. میگن دقت لاپارا بالاتره. چون سه بار انتقال منفی داشتم میگن 

ازمایش ایمنی انعقادی دادی!؟؟

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
خداروشکر مال منم هفت و نیم ساله ان ....مگه چسبندگی اذیتت میکنه؟چون منم روده ام به آپاندیس و تخمدان ر ...

نمی دونم تو بیمارستان گفتن اگه درمان نکنی ودوباره  بار دار بشی قطعا می میری واینکه الان پریودم خیلی خونریزی دارم