2777
2789

واقعا باید بعضی ضرب‌المثل‌ها با آب طلا نوشت که هیچ ارزونی بی علت نیست.

۲ ماه پیش برای آویز تخت به یه پیچ کلاهبردار سفارش دادم که قیمتش رو تقریبا نصف پیجهای دیگه میگفت.

روزی چندبار هم کارهاش رو استوری میکرد.

حالا دقیقا امروز که موعد تحویل سفارشم بود برداشته کپیه یه رسیدرو واسم دایرکت کرده.

میگم این چیه ؟

میگه پولت رو برگشت دادم چون نرسیدم سفارشت رو آماده کنم

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بهش سفارش دادم لازمش دارم.

اون هم ی گفت خيالت راحت سر وقت تحویل میدم

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
خب وقتی پول ات رو برگردونده که کلاهبردار نیست!

اتفاقا یه کلاههبرداریه بی  دردرسره

از چندتا بدبخت مثل من پول میگیره و تو ابن چند وقت که سر کارمون گذاشته باهاش کاسبی میکنه.

بعدش خیلی بی درد سر پول رو برمیگردونع

چرا پست نداره

ببین از بس عصبی شدم اصلا توجه نکردم  بعد از اینکه تهدید کردم  آبروی پیجشم رو میبرم پستاش رو پاک کرده.

البته خودش گفت میخوام‌پیج رو تعطیل کنم.

حالا پیجی که درست یک دقیقه قبلش استوری کا ش رو گذاشته بود

خب عزیزم مهم اینه که پولت برگردونده شده دیگه

ولی من اویز رو برای آلان میخواستم.

بیشتر  از اینکه سر کارم گذاشته عصبانی و ناراحتم.

خودش هم معلوم بود ریگی به کفشش و گرنه بعد از اینکه تهدید کردم پیجش  رو استوری میکنم ؛ در عرض ۵ دقیقه پستاش رو پاک نمیکرد

بگو به فتا ‌واینماد گزارشت رو دادم حذف کردن فایده ای نداره 

فتا و چی ؟

خانمی که توی تاپیک قبلی که قفل شد میگی من ادعای خوش بینی میکنم و بدترین برداشت رو کردم 

از همینجا میخوام سلام من رو به مامان گوگولیت برسونی 

اگه خوشحال شدی که هیچ 

اگه نه که بدون هر حرفی رو به هر سن و سالی نباید زد 

فحش هم با بی ادبی فرق داره ،خودم میدونم فحش نبوده 

خانمی که توی تاپیک قبلی که قفل شد میگی من ادعای خوش بینی میکنم و بدترین برداشت رو کردم  از همی ...

لطفا نظرتون با ادبیات صحیح بیان کنید اینجا یه سایت عمومیه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

لطفا نظرتون با ادبیات صحیح بیان کنید اینجا یه سایت عمومیه

چشم حتما 

امیدوارم با دیدن تذکر شما یه عده به خودشون بیان و نگن مگه چی بهت گفته گوگولی که چیزی نیست و بتونن تشخیص بدن بی ادبی رو 

@کتی_جون1856  

@سفینههه